Lad MIB sørge for årets julefrokost

Med snart kun tre måneder til juleaften, er det tid til at få styr på årets julefrokoster. Uanset om det er firmajulefrokosten, familiejulefrokosten, julefrokost med vennerne eller en helt fjerde julefrokost, så står MIB klar til at sørge for det hele. 

MIB tilbyder både det fuldendte arrangement og ud-af-huset julemenuer

Lader du MIB stå for årets julefrokost, kan du få det, stort set som du vil. Er I en stor forsamling, eksempelvis firmaet eller et større privat selskab, kan I holde julefrokosten i MIB’s lokaler. 

Her vil MIB sørge for festklare lokaler og selvfølgelig mad og drikke, som skræddersyes med udgangspunkt i MIB’s julefrokostpakker. 

Er I et mindre selskab på mindst seks personer, eller ønsker I at holde julefrokosten hjemme, tilbyder MIB også de lækreste ud-af-huset julemenuer, hvor intet mangler. 

 

 

Hold jeres julefrokost hos MIB

For jer der er et større selskab, eksempelvis firmaet, har I mulighed for at holde julefrokosten i MIB’s lokaler. Her vil MIB sørge for det hele. Det betyder, at lokalet står fuldstændig klar til fest, samtidig med at MIB står for hele julemiddagen, og hvad der hører til. 

I kan få skræddersyet julefrokostmenuen efter jeres ønsker, men med udgangspunkt i de to pakker, som MIB tilbyder. Er I til en klassisk 3-retters julemenu, kan I vælge det. Men er I mere til en social dining form, kan I også vælge det.

Skræddersy jeres julemenu ud fra MIB’s to pakker

Vælger I at holde jeres større julefrokost hos MIB, får I først serveret bobler og snacks. Herefter serveres enten 3-retters julemenu eller social dining julemenu. Vin, øl, vand og saft er inkluderet. Ligesom I også får friskbrygget økologisk kaffe og udvalg af Perchs the – samt sødt til kaffen. 

Julemenuen med 3 retter består af citrusmarineret laks til forret, braiseret bryst af dansk gris til hovedret og en æbledessert. Prisen er 995 kr. pr. person for et 6-timers aftenarrangement, og 1.195 kr. pr. person for et 8-timers aftenarrangement. 

Social dining menuen indeholder både kolde, lune og varme retter – og selvfølgelig sødt til sidst. Menuen består blandt andet af sild, laks, rugbrød, frikassé, and, rødkål og slutteligt risalamande. Her er prisen 1.095 kr. pr. person for et 6-timers aftenarrangement, og 1.295 kr. pr. person for et 8-timers aftenarrangement. 

Der er rig mulighed for at få skræddersyet menuerne, uanset om I vælger 3-retters eller social dining. Der kan også tilvælges ekstra julelækkerier som svinekam, rødspættefilet eller lun leverpostej. 

 

Mulighed for tilkøb af mandelgave, natmad, DJ og bartender

Skal der absolut intet mangle til deres store julefrokost hos MIB, kan der tilkøbes udvalgte mandelgaver, natmad, DJ, snaps, spiritus og fri cocktailbar med uddannet cocktailbartender.

Der er altså rig mulighed for at skræddersy aftenen, så I får præcis den julefrokost, I drømmer om. Du kan læse mere om julefrokost hos MIB her. Kontakt MIB for nærmere information og booking. 

Ud-af-huset julefrokost fra MIB

Er I et mindre selskab på mindst seks personer, eller ønsker I blot at holde julefrokosten i egne lokaler, kan I bestille MIB’s formidable ud-af-huset julemenuer. Også her kan I vælge mellem den 3-retters julemenu og social dining julemenuen. 

Den 3-retters julemenu skal blot opvarmes og kræver minimal tilberedning. Social dining menuen leveres anrettet og serveringsklar, hvor kun enkelte elementer skal opvarmes. Det bliver ikke nemmere, og du kan roligt læne dig tilbage og nyde julefrokosten. 

Du kan læse mere om MIB’s 3-retters ud-af-huset julemenu samt bestille her. 

Prisen for 3-retters julemenu ud-af-huset er 395 kr. pr. kuvert, mens prisen for social dining menuen er 450 kr. pr. kuvert. Der er desuden mulighed for ekstra tilkøb af andre julelækkerier samt vinpakke. 

Du kan læse mere om MIB’s social dining ud-af-huset julemenu samt bestille her.