Foto: Melværk

Melværk i Risskov har Danmarks bedste gourmet- og dessertpizza

Til Food Expo 20202 vandt Restaurant Melværk i Risskov prisen for Danmarks bedste gourmetpizza og Danmarks bedste dessertpizza.

Hvert andet år strømmer madinteresserede til MCH Messecenter Herning, når Nordens største fødevaremesse Food Expo løber af stablen.

I år fandt messen sted i slutningen af marts og bød på ti haller med produktnyheder, trendområder, udstillere og ikke mindst 25 forskellige fagkonkurrencer – hvoraf restaurant Melværk fra Risskov kunne bryste sig med vindertitlen i to af dem.

Medejer Sharif Marjan vandt nemlig prisen for både Danmarks bedste gourmetpizza og Danmarks bedste dessertpizza.

Læs også: Italiensk restaurant i Risskov har fået glutenfri pizza på kortet

Italian Balls og Go Nuts

Vinder-gourmetpizzaen var Melværks Italian Balls med fior di latte, gule tomater, arancini, trøffelmayo, bøgehatte, parmesan og timian.

I den søde afdeling vandt Melværks dessertpizza Go Nuts, der består af en pizzabund med pistaciecreme, pistacieis og ristede pistacier.

I alt 45 pizzabagere deltog i konkurrencen, som blev bedømt af en professionel jury. Pizzaerne blev vurderet ud fra kriterier som smag, udseende, kreativitet og udførelse. Bag konkurrencen stod Mike Arvblom, der er tidligere verdensmester i pizzabagning og grundlægger af det officielle svenske pizzabagerlandshold.

“Ingen dag uden kaffe! Heldigvis har Aarhus flere skønne kaffebarer, der kan brygge en lækker kop mokka. Jeg øver mig i at drikke den sort, men vil nu allerhelst have en cappuccino eller flat white.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør

Pizza

Se alle