Foto: Melværk

Italiensk restaurant i Risskov har fået glutenfri pizza på kortet

Nu kan du få de fleste pizzaer i en glutenfri version hos den italiensk inspirerede Melværk i Risskov.

Siden onsdag den 9. februar har den italiensk inspirerede restaurant Melværk i Risskov haft mulighed for at servere din pizza i en glutenfri variant. Dejen har været undervejs i flere uger – men nu er den færdigtestet og klar til at blive serveret for pizza-elskende aarhusianere.

Ifølge ejerne bag skulle det være riiimelig svært at se og smage forskel på pizzaen med og uden gluten. ⁠

”Vi har efterhånden haft mange gæster, som har efterspurgt en glutenfri bund, der ikke er færdigkøbt, men lavet helt fra bunden,” fortæller Nadia Marjan, der sammen med sin mand, Sharif Marjan, står bag restauranten. ⁠

Napolitansk inspireret

Melværk har 10 napolitansk inspirerede pizzaer på kortet og med undtagelse af to kan alle fås glutenfri. ⁠

Du kan for eksempel sætte tænderne i en Potato Potato med fior de latte, kartoffel, trøffelsalsa, stracciatella, rosmarin og trøffelolie – eller hvad med en Beef Me Up med fior di latte, knuste San Marzano-tomater, bresaola, pistaciepesto, rucola, gule tomater og parmesan?

Canolli og dessertpizza

Er du i humør til lidt sødt efter pizzaen, er der også nyheder af den kaliber hos Melværk, nemlig den italienske kage canolli: en sprødstegt dej, der er rullet sammen om ricottacreme og pistacie. ⁠

Du kan også prøve Melværks signaturdessert Go Nuts, en dessertpizza med øko-mascarpone, pistaciecreme lavet på 100 procent pistacie, hvid Callebaut-chokolade, ristede pistacie og pistacie-is fra gelato-butikken Mammis Gelato.

Italiensk mad i Aarhus

Se alle