Foto: Smag Aarhus

Stærke sager: Ny chili con carne-vogn i midtbyen

STREETFOOD En rullende streetfoodvogn tilbyder nu chili con carne rundt omkring i Aarhus C.

Tilbage i maj blev der givet grønt lys for foodtrucks og andre former for streetfood i Aarhus. Det har den håndværkeruddannede Martin Iversen fra Chilibutikken i Ålborggade på Frederiksbjerg taget til sig og bygget en transportabel vogn med komfur, hvorfra han sælger hjemmelavet chili con carne til aarhusianerne.

“Idéen med streetfood kom af sig selv, da muligheden bød sig. Jeg elsker gadesalg og at møde nye mennesker på de forskellige steder, hvor jeg holder med vognen,” siger Martin Iversen.

Seriøse omkring chili
Chilibutikken sælger chili i alle afskygninger over nettet og startede i 2015 som sideforretning til webshoppen Grobutikken.dk, som Martin Iversen også står bag. Baggrunden for at sælge chili con carne i vognen skyldes netop den store interesse for chili.

“I chilibutikken arbejder vi meget med chili og er meget seriøse omkring det. Vi dyrker selv de forskellige chilier og nørder med chiliopskrifter, og derfor var det oplagt at lave chili con carne. Vi synes selv, at den er superlækker og smager lidt af Aarhus på en lun sommerdag,” siger Martin Iversen.

Starter ud på Frederiksbjerg
På Chilibutikkens webshop kan du følge med, hvor du kan finde Martins vogn i gadebilledet. Indtil videre starter han ud på Frederiksbjerg, hvor planen er at være på Frederiks Allé ved 7-Eleven om tirsdagen, Jægergårdsgade ved Smag Først om fredagen og på Skt. Pauls Kirkeplads om søndagen. Vognen er typisk at finde imellem kl. 16-20, og prisen for en gang chili con carne er 39 kroner.