Foto: Mammis Gelato.

Populær isbutik byder nu også på islagkage-stykker

Mammis Gelato sælger nu også islagkage-stykker i butikken på Rosensgade. 

Er du en hund efter islagkage, men synes alligevel, at en hel er lidt for voldsom til bare dig? Så skal du måske smutte forbi Mammis Gelato en af dagene. Hos isbutikken på Rosensgade har du nemlig den sidste måned kunne sætte tænderne i islagkage-stykker.

“Vi har egentlig haft dem på bestilling siden åbningsdatoen, men har nu også valgt at indføre det i butikkens sortiment et par gange i ugen,” fortæller medejer Michelle Schmidt og fortsætter:

“Jeg går meget op i, at vores kære gæster får en ny oplevelse fra gang til gang. Derfor prøver jeg så vidt muligt at veksle mellem smage og kager.”

Smørlag af chokolade eller nødder
Islagkage-stykkerne hos Mammis Gelato vil altså variere, men består som udgangspunkt af en brownie-bund fra Billund Bageri, to slags smage samt topping – eksempelvis hjemmerørt vaniljemarengs, som brændes kort, eller smørlag af enten chokolader eller nødder.

“Min klare favorit må være pistacie-smørlaget. Det er bare lækkert! Vi bruger også kun de bedste råvarer til vores islagkager, da det skal være en rigtig Mammis-oplevelse, man får med sig,” siger Michelle Schmidt.

Et stykke islagkage koster 49 kroner, mens du kan købe en hel for 379 kroner. En sådan sag skal dog bestilles mindst 48 timer på forhånd.

Mammis Gelato vandt i juli måned Smag Aarhus’ læserafstemning om Aarhus’ bedste isbutik, og tilbage i maj var én af Smag Aarhus’ videojournalister forbi butikken på Rosensgade: