Mæt dine deltagere med smukke omgivelser og smagfuld mad

Nedestående indhold er sponsoreret af Guestapart.dk.

Står du og skal afholde en stor konference eller noget lignende? Så er der nogle vigtige detaljer, som du skal have styr på, inden det går løs. Det handler selvfølgelig om beliggenheden og lokalestørrelser, men maden er selvfølgelig også vigtig. Du kan jo ikke have, at dine deltagere går sultne fra konferencen.

Hvor er det ideelt at afholde en konference?
Du kan finde mange forskellige konferencelokaler Århus. Århus ligger meget centralt i Jylland, hvorfor der derfor er et hav af muligheder, når det kommer til beliggenheden af dit konferencelokale. Skal konferencelokalet være inde midt i byen, tæt på naturen eller tættest ved motorvejen, så folk slipper for at kæmpe sig igennem trafikken i byen? Hvis det er en endagskonference, vil vi anbefale at tage et lokale lidt ude fra byen, så dine deltagere slipper for trafikken til og fra konferencen. Er det derimod flere dage, synes vi, at beliggenheden skal være således, at deltagerne har mulighed for at opleve Århus’ charme på egen hånd.

Vælg lokalet med omtanke
Det er vigtigt at finde den rette beliggenhed, men har den rette beliggenhed også det rette lokale? Sørg for, at lokalerne er store nok til at rumme alle dine deltagere, så I ikke sidder helt klemt, og lokalet bliver lummert efter en halv time. Hvis I skal lave gruppearbejde eller andre samarbejdsøvelser, kan det være vigtigt at have nogle ekstra lokaler, som er indrettet med opstilling af borde, der lægger op til samarbejde. Lokalet skal være stort og rummeligt og have de faciliteter, som I er afhængige af for at afholde den bedste konference.

Mæt dine deltagere
I og med der findes så mange konferencelokaler, findes der også rigtig mange konferencelokaler, som er knyttet til en restaurant eller selv har en restaurant. Det er vigtigt, at dine deltagere får en smagfuld oplevelse, ikke mindst så din konference bliver fuldendt, men lige så meget så dine deltagere får energi til at lytte og lære mere.

Når du har booket et konferencelokale, skal du ikke være i tvivl om, at de vil gøre alt for at forkæle jer. Du og dine deltagere er sikret en dag i luksus, hvor dine deltagere er blevet en madoplevelse rigere. De fleste restauranter, der er tilknyttet et konferencested, leverer gang på gang lækker, nærende og smuk mad, som I kan nyde i deres fællesarealer, så konferencelokalet er friskt og lækkert til jer, når I kommer tilbage fra frokost.