Madoplevelse lidt uden for Aarhus

Har du hørt om Restaurant Unico? Hvis du ikke har, så er det en god idé at læse med her. Det er nemlig en fantastisk restaurant udenfor Aarhus. Det er et dansk brasserie, som består af velsmagende mad, som er lavet af gode råvarer. Derudover ligger stedet smukt placeret i Aarhus Golfklubs skønne grønne omgivelser. Hvis I alligevel skal en tur til Moesgård Strand eller Museum, så er det oplagt at kigge forbi her.

Restauranten har et formidabelt vinkort, så I kan også få noget lækkert indenbords her. Det eneste I skal være opmærksom på er, hvis I er i bil. En oplagt mulighed er, hvis I har store teenagere i huset, som lige har fået kørekort. De er ofte nemme at lokke til at hente og bringe, hvis de blot må låne bilen i mellemtiden. Så aftal en dag, hvor jeres barn har mulighed for at køre, så I kan smage på alt den vin I har lyst til.

Kørekort i Aarhus

Har jeres barn ikke kørekort endnu, men er det ved at være tiden? Så skal I til at finde en køreskole. Det er en god idé at skrive sig op i god tid, da pladserne på de gode køreskoler ofte ryger hurtigt. En af de mest populære køreskoler i Aarhus er Tip Top Trafik. De har tilbudt kørekort i Aarhus i ca. 20 år og har derfor stor erfaring indenfor netop dette. Du kan læse mere om Tip Top Trafik her.

Husk at jeres barn i dag allerede kan starte med at tage kørekort, når han/hun er 16 år og 9 måneder. De skal dog køre med en erfaren bilist som ledsager indtil de fylder 18 år. I skal derfor være opmærksomme på, at I ikke kan lade jeres 17-årige barn køre jer, hvis I selv har drukket. Ledsageren som er i bilen, skal nemlig til enhver tid være i stand til lovligt at køre bilen.