Foto: Aarhus Mad & Marked.

Populært madmarked genopstår i Aarhus

Det konkursramte Kødbyens Mad & Marked genopstår i Aarhus under et nyt navn.

Var du en af dem, der blev kede af det, da madmarkedet Kødbyens Mad & Marked gik konkurs i 2017? Så er der gode nyheder: Til foråret åbner markedet nemlig op igen under det nye navn Aarhus Mad & Marked. Det skriver madmarkedet i en pressemeddelelse.

Jonas Kring stod bag det gamle madmarked, og han er atter ansvarlig for det nye set up. Han ser frem til at bygge videre på street food-branchens kulturelle bæredygtighed.

”Det har været vores primære motivation fra starten, og det bygger vi videre på. 2018 vil være et år, hvor vi især fokuserer på at arbejde videre på det kulturelle opsving fra 2017, hvor vi blev inspireret af den kreativitet og det fællesskab, som opstår, når vi samles om kulturen,” udtaler Jonas Kring i pressemeddelelsen.

Øget fokus på pop up-markeder og catering
Det nye Aarhus Mad & Marked vil have fokus på event, mens cateringopgaver og pop up-markeder får et øget fokus fremadrettet.

Aarhus Mad & Marked skriver i pressemeddelelsen, at markedet er i fuld gang med at etablere samarbejder og aktiviteter for hele året. Du kan for eksempel se frem til VM i sejlsport, Kapsejladsen og Jul i Friheden.

Kødbyens Mad & Marked genopstår også i København under navnet København Mad og Marked.