Kødbyens Mad & Marked er begæret konkurs

Kødbyens Mad & Marked er begæret konkurs

af -
Foto: Kødbyens Mad & Marked.

Madmarkedet Kødbyens Mad & Marked meldte i går ud, at firmaet er gået konkurs efter en længere periode med økonomiske problemer. 

Efter at have sørget for madboder til alt lige fra festivaler til julemarkeder i tre år, måtte madmarkedet Kødbyens Mad & Marked i går, torsdag den 14. december, begære sig konkurs.

Kødbyens Mad & Marked skriver på Facebook, at det især er København-afdelingen, der har lidt under økonomiske udfordringer:

“Det store økonomiske underskud skyldes en vejrmæssigt udfordrende sommer, som mange i branchen har lidt under, og især i København har markedet lidt under dette.”

Lys forude for Aarhus
Selvom sommeren ikke ligefrem var fantastisk i Aarhus, har vi alligevel haft appetit på maden fra madboderne, når Kødbyens Mad & Marked har faciliteret madmarkeder her.

“I Aarhus er der dog lys forude. Projekterne her er i stor stil lykkedes, og der findes en fantastisk velvilje hos samarbejdspartnere og relationer, som vi forhåbentligt kan bygge videre på i det nye år,” skriver Kødbyens Mad & Marked på Facebook.

Indtil videre indstilles al aktivitet fra madmarkedet dog i begge byer, bortset fra hos julemarkedet på WestMarket i København og hos julemarkedet i Tivoli Friheden i Aarhus.

Du kan læse hele Kødbyens Mad & Markeds Facebook-opslag her.

Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aarhus. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.