Den tredje aarhusianske udgave af restaurantkæden Madklubben åbner til marts, men allerede nu er der gang i en fjerde restaurant.

Det er ikke længe siden, at restaurantkæden Madklubben, der har 15 restauranter i København, åbnede for første gang i Aarhus. Det var i maj sidste år, hvor kæden rykkede ind i Toldboden efter Jensens Bøfhus.

Et halvt års tid efter åbnede så Madklubben Grill ved åen, og nu er det den forestående åbning af Frankies Pizza, en aflægger af Madklubben, i Mejlgade, der fylder hos manden bag den populære kæde, Anders Aagaard. Det forhindrer dog ikke ejeren i at se videre end det, og lokalerne er allerede fundet til byens fjerde Madklubben-restaurant.

“Det var sgu heller ikke helt meningen,” udtaler Anders Aagaard grinende til Århus Stiftstidende og fortsætter:

“Ved et tilfælde så jeg hos en restaurantmægler, at lokalerne var ledige, og da jeg på den lidt længere bane var på udkig efter noget i den her størrelse, slog jeg til.”

Åbner i tidligere kinesisk restaurant
Det er i lokalerne, som tidligere husede den kinesiske buffetrestaurant Lotus på Frue Kirkeplads, at Madklubbens nyeste restaurant skal åbne.

“Jeg kan ikke afsløre endnu, hvad konceptet bliver, men jeg kan røbe, at det bliver et af de nyere koncepter, der allerede kører i København. Der bliver plads til 150 gæster, og det bliver ikke en klassisk restaurant med en trerettersmenu, forklarer Anders Aagaard.

Det er dog stadig uvist, hvornår den fjerde Madklubben slår dørene op.