Foto: Pixabay

Velkommen: Københavnsk pizzarestaurant rykker til Aarhus

Torsdag den 7. marts slår den københavnske pizzarestaurant Frankies dørene op til stenovnsbagte pizzaer med perfekt crust, iskolde øl, cocktails og plads til alle på Mejlgade i Aarhus.

Frankies byder både på nytænkte pizzaer med alt fra sort trøffel og pimientos de padron til meatballs og oksecuvette og gamle pizzaklassikere med nytænkte twists, hvor man blandt andet har opgraderet en trist dåseananas til en spicy ananaschutney.

”Frankies er vores bud på en pizzajoint, der har plads til alle, der elsker stenovnsbagt pizza. Vi sætter desuden uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl og cocktails i højsædet,” lyder det fra de fire partnere Lars Bertelsen, Christopher Haar, Martin Alf og Nils Petter Bro.

En festlig aften til en flot pris
Et særligt tilbud på stedet bliver konceptet ’Frankies Feast’, hvor man for 350 kroner kan spise al den pizza og drikke alle de cocktails og den vin, man lyster. Frankies Feast varer i halvanden time, og børn op til og med 11 år spiser med og drikker alt den sodavand, som de kan rumme, for 150 kroner.

Pizzaerne kan desuden fås med bund af glutenfrit mel, og det er naturligvis også muligt blot bestille en enkelt pizza og en efterfølgende dessert. Pizzaerne koster fra 80 kroner, og man kan slukke tørsten fra 20 kroner med filtreret vand med eller uden bobler.

Aarhusianerne kan også hente pizzaer som takeaway, og det bliver også muligt at få leveret Frankies pizzaer til døren. Restauranten får plads til 140 spisende gæster, har åbent tirsdag til og med søndag fra kl. 17.00 og vil være at finde på Mejlgade 45, 8000 Aarhus C.