Foto: Food Festival

Madfestival løfter sløret for dette års arrangement

Til august kan du komme til Food Week, et helt nyt take på den efterhånden traditionelle Food Festival i Aarhus. I år kommer festivalen til at foregå på flere adresser i byen.

Endelig kan den aarhusianske madfestival, Food Festival, løfte lidt af sløret for dette års Food Week. I stedet for ét lukket område skal du i år til vands, over byens tage, op i regnbuen og tilbage i tiden. Det fortæller madfestivalen på deres Instagram-profil.

Læs også: Godt nyt: Madfestival bliver afholdt i år

Den aarhusianske madfestival, Food Festival, er fast besluttet på at fejre alt det gode til ganen i år. I år bliver det i et nyt format, når Food Festival bliver til Food Week.

Gennem otte år har Food Festival i Aarhus hvert år bragt mere end 30.000 danskere sammen til fælles madoplevelser med over 250 fødevarevirksomheder.

I år flytter Food Week fra den samlende store festivalplads og ud på mange forskellige og spændende lokationer inde i byen i dagene mellem 9. og 15. august. Og endelig får vi at vide, hvor de nye steder bliver.

Mad til lands, til vands og i luften

Aarhus får i år en helt ny festival, som skal fejre og hylde Danmarks mad- og fødevarescene, som trods det sidste års udfordringer aldrig har været mere appetitvækkende.

Food Week til vands vil bestå af et stort maritimt festivalområde på Kystpromenaden ved Aarhus Lystbådehavn.

Food Week i luften vil bestå af kokkeshows i højden på Salling ROOFTOP, hvor man kan nyde udsigten ud over hele byen, imens man smager og bliver klogere på Maddanmark.

Food Week i regnbuen betyder selvfølgelig en masse madoplevelser på toppen af ARoS Kunstmuseum, hvor den ikoniske regnbue vil danne rammen for et festivalområde med fokus på bæredygtighed og klimaneutralitet.

Food Week går også tilbage i tiden i de smukke, historiske gader i Den Gamle By, hvor du kan komme til at smage på mad fra før vi havde køleskab, Nespresso-maskine og mikroovn.