Foto: Dave Takisaki, unsplash.com

Godt nyt: Madfestival bliver afholdt i år

Nordens største madfestival opstår i en ny version til august. Efter otte år på Tangkrogen flytter madfesten væk fra pladsen og fejrer over en uge Maddanmark flere steder i centrum af Aarhus.

Den aarhusianske madfestival, Food Festival, er fast besluttet på at fejre alt det gode til ganen i år.

I år bliver det i et nyt format, når Food Festival bliver til Food Week.

Helt ny festival

Aarhus får i år en helt ny festival, som skal fejre og hylde Danmarks mad- og fødevarescene, som trods det sidste års udfordringer aldrig har været mere appetitvækkende.

“Sidste år måtte vi desværre aflyse vores traditionelle madfest på Tangkrogen. Det vil vi ikke i år. Vi ved, at mange længes efter oplevelser og efter at se, mærke og smage på alt det, der sker på madfronten. Så vi har været i tænkeboks og har valgt – for i år – at skabe en helt ny og anderledes madfestival, som kort sagt flytter ind i byen og spænder over en hel uge i stedet for bare en weekend,” siger Anna Lund, der er direktør i FOOD-Aarhus, i en pressemeddelelse.

Læs også: Øl til gode priser: Køb det før det hældes ud

Mere synlig i gadebilledet

Gennem otte år har Food Festival i Aarhus hvert år bragt mere end 30.000 danskere sammen til fælles madoplevelser med over 250 fødevarevirksomheder.

I år flytter Food Week fra den samlende store festivalplads og ud på mange forskellige og spændende lokationer inde i byen i dagene mellem 9. og 15. august.

På den måde bliver festivalen langt mere synlig i gadebilledet og kan involvere både flere steder og flere gæster i Aarhus.

FOOD-Aarhus regner med at kunne offentliggøre programmet senere på foråret. Vi glæder os til at høre mere!