Mad, der smager af god tid

Annonce: Madblogs, madbilleder, kogebøger og madlavningsprogrammer. Gastro Week, Dining Week, Food Festival og Street Food. Aldrig har mad fyldt så meget i vores kollektive bevidsthed, som den gør nu. Vi dyrker den gode smag, jager den fuldendte madoplevelse – og vi dokumenterer det hele på Instagram imens.

Men på trods af, at måltidet er blevet en begivenhed, som ikke kun optager den enkelte, men som vi også flittigt deler med andre, laver vi alligevel mindre mad end nogensinde før.

Vidensinstitutionen Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes madvaner viser, at vi i stigende grad benytter os af helt eller delvist færdiglavede retter, når der skal aftensmad på bordet i de små hjem. Hvor det før ofte var i weekenden, at vi købte take-away eller gik i byen for at spise, har de nemme løsninger nu også gjort deres indtog i hverdagen. Derfor er det heller ikke så underligt, at 26 procent af befolkningen bruger under 15 minutter på at svinge grydeskeen omkring aftensmadstid.

Vi tilbereder ganske vist stadig mad fra bunden, men ikke så tit, som vi gjorde før. Lange arbejdsdage, flere forpligtelser og hverdagens logistiske puslespil bevirker, at vi ofte tyr til de færdige løsninger, når maven knurrer. Derfor er det også i hverdagen, at madlavningen typisk går hurtigst.

At vi til tider vælger at springe over, hvor gærdet er lavest, er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med, at den fulde madoplevelse går fløjten. Tværtimod kan den nemme løsning også være den hurtigste genvej til gode råvarer, godt kokkehåndværk, god smag – og ikke mindst god tid.

Mad ud af huset – til når du vil nøjes med at nyde

Med føtex mad ud af huset er maden klar til servering, når du henter den. Du kan bestille færdiglavede måltider, der smager, som når du selv har anstrengt dig i køkkenet i timevis. På den måde kan du i stedet bruge din sparsomme fritid på dét, du helst vil, uden at gå på kompromis med hverken smag, anretning eller fornemmelsen af et veltilberedt måltid.

føtex mad ud af huset er ganske enkelt god mad, gjort nemt for dig. Du kan blot gå ind og bestille din mad online, når det passer dig bedst, og du vælger selv, hvor og hvornår du vil afhente din bestilling. føtex mad ud af huset sørger for, at det hele er klart til spisetid.

Menuerne er tilpasset både hverdag, weekend, årstid og sæson og byder på både det enkle måltid, den gode bøf, den treretters menu eller det højtbelagte smørrebrød. Og så koster det ikke mere, end at alle kan være med. Dét er god madstil!

Gode minder skabes uden for køkkenet

Midt i snakken om stress og jag er det naturligvis vigtigt at huske på, at tilværelsen ikke består af lutter hverdage. Heldigvis er der også tid til festlige stunder, tid til at mødes, tid til at fejre hinanden og tid til at være sammen. Men hvem har egentlig lyst til at bruge al tiden ved kødgryderne, når familien eller venneflokken endelig er samlet?

Det er føtex mad ud af husets ambition, at de bedste stunder ikke kun skal skabes af den gode madoplevelse, men også i samværet med hinanden. Derfor finder man ikke kun mad til hverdag, men også til særlige anledninger – festmenuer, til både små og store fester, fødselsdage og selskaber, så du altid kan tage del i fejringen af livets største øjeblikke.

Bestil dit næste festmåltid hos føtex mad ud af huset – så kan du nyde smagen af god tid.