Foto: Langenæs Bageri

Langenæs Bageriet åbner i Risskov

BAGER Langenæs Bageriet har netop åbnet et bageri i Risskov, hvor du kan købe brød direkte fra bilen.

Af Mikkel T. Krogh

Det populære Langenæs Bageriet har netop udvidet antallet af butikker i Aarhus fra to til tre med et nyt bageri på hjørnet af Grenåvej og Lystrupvej i Risskov. Det nyåbnede bageri har ligesom butikken på Langenæs Allé fået drive-in-luger, der gør det muligt at købe brød og kage fra bilen.

“Der bor rigtig mange mennesker i området, og der er megamange pendlere, og jeg synes da, det er en synd og skam, hvis de skal nøjes med tankstationsbrød. Vi har været i gang med byggeriet i et halvt år på Grenåvej, og jeg troede faktisk ikke, at vi blev færdige før jul, men det er kun glædeligt, at vi er klar,” siger ejer Michael Spottag til Lokalavisen Aarhus.

Bageri i to etager
Det nye bageri har 750 kvadratmeter fordelt på to etager, og til forskel fra bageriet på Langenæs Allé er der åbnet op, så kunderne kan se bagerne i arbejde. Målet er at konkurrere på kvalitet og ikke på pris.

“Vi vil gerne gøre op med alt det ligegyldige brød, der findes. Vi skal ikke konkurrere på prisen, men på service og kvalitet. Det er her, vi kan gøre en forskel. Den yngre generation har mange flere holdninger til fødevarer end min generation. De er meget mere bevidste om, hvad de putter i munden,” siger Michael Spottag til avisen.

Langenæs Bageriet blev startet på Nordborggade tilbage i 1984 af Hanne og Finn Spottag med sønnen Michael som eneste medarbejder. Efter en del udvidelser flyttede bageriet i 2010 til Langenæs Allé 14, hvor det genåbnede som drive-in-bageri.

Læs guide: 5 gourmetbagere du skal besøge
Læs guide: 5 herregode helsekostbutikker i Aarhus
Læs guide: 5 geniale gårdbutikker i Østjylland