Foto: bar'sushi

Lær at lave din egen sushi hos bar’sushi

Er du vild med sushi, så kom og prøv et sushikursus med bar’sushi. Her kan du lære at lave din egen sushi i lækre og afslappende omgivelser.

Sushikok i Japan er en hård uddannelse, der typisk tager 8-10 år, men hos bar’sushi garanterer de, at du får et godt indblik i sushiverdenen, når du deltager i et sushikursus hos dem.

Selvom du muligvis kan lave skarpe ruller, når du har gennemført kurset, så er det altså hygge og god mad, der er i centrum. Kurset egner sig især godt til teambuilding, fødselsdage eller andre sociale arrangementer, hvor underholdningen skal være anderledes og spændende.

Det koster 695 kroner at deltage i kurset, der tager tre timer.

Indhold i kurset

Til at starte med fortæller vores kok, hvad I skal igennem på sushikurset – og vi kommer ind på historien bag sushien. Du vil få en gennemgang af redskaber og ingredienser, lære at koge ris, lære teknikkerne i at rulle og skære forskellige ruller.

Du bliver også introduceret til, hvordan du sammensætter en rulle, der har den helt rigtige konsistens og balance i smagen.

Efter sushikurset vil det være muligt at nyde din egen hjemmelavede sushi. Du kan også tage det med hjem og vise venner eller familie, hvad du har kreeret og lad dem smage på godterne.

Der er allerede fastlagte datoer for sushi kurset, som du kan se her.

Læs også: The Burger Concept: Tilbud på burgere til 29 kroner i januar

Lækkert frokost tilbud

Til dig der bare vil nyde maden, i stedet for selv at lave den, er der også et godt tilbud.

Hver tirsdag til lørdag kører bar’sushi nemlig med et tilbud på frokost-ruller mellem klokken 12.00 og 16.00. Menuen består af 16 stk. uramaki-sushi, som du frit kan sammensætte.

Du kan også vælge at sige ‘omakase’. Gør du det, betyder det, at du giver kokken frie hænder til at overraske dig med 16 blandede ruller. Velbekomme!

Sushi

Se alle