Foto: ROOTS Juice & 'Wich

Lækre grillede panini og juice i Storcenter Nord

ROOTS Juice & ‘Wich har siden 2016 serveret de lækreste grillede panini, sandwiches og juice, og de fortsætter med at udvikle sig.

Lægger man vejen forbi Storcenter Nord, og er man til lækker mad med fokus på sund livsstil i moderne og afslappede omgivelser, så er ROOTS Juice & ´Wich stedet.

Her får du fantastiske grillede panini og sandwiches, som alt sammen er med friskbagt brød, som deres dygtige bagermestre bager hver morgen. Her kan du vælge imellem deres mørke surdejsbrød eller deres lyse brød, som er lavet med kvalitetshvedemel. 

Læs også: Bliv ’Morgenridder’ på Guldhornene

Hvis man i stedet kunne tænke sig en lækker salat, så har ROOTS Juice & ´Wich også det. De serverer deres salater med friske grøntsager og hjemmelavede dressinger, så man får en komplet oplevelse. 

Hvis man er til vegetariske eller veganske muligheder, så har ROOTS Juice & ´Wich et godt udvalg, så du får et forrygende måltid.

Et sådant måltid er det vigtigt at få noget læskende at drikke til. Hos ROOTS Juice & ´Wich kan du købe friskpressede juice og friskblendede shakes uden tilsætningsstoffer. Perfekt, hvis du ønsker et lidt grønnere måltid. 

”Intet på vores menukort er tilfældigt. Menuen er nøje gennemtænkt og sammensat med fokus på, at man får alle de rigtige næringsstoffer og vitaminer. Vi laver mad med hovedvægt på gennemsigtighed og troværdighed. Vi gør meget ud af, at man kan smage alle ingredienser i hver eneste bid i maden. Vi lægger vægt på mindre ressourcespild, hvor vi sørger for at anvende råvarerne fuldt ud. 

Da vi udviklede konceptet og alle opskrifterne fra bunden, var vi ikke i tvivl om, at god mad er det mad, der er tilberedt fra bunden. Vi ønsker at tilbyde vores gæster et ærligt og simpelt alternativ til al den anden gode mad, der findes i Aarhus,” fortæller Managing Partner Fidan Wali fra ROOTS Juice & ´Wich.

Du kan besøge ROOTS Juice & ´Wich i Storcenter Nord.

Besøg deres hjemmeside her.