Lad de ansatte knytte tættere bånd over madlavning

Sponsoreret indhold

Nu er gode kulinariske oplevelser ikke blot noget, du kan opsøge i din fritid. Også på arbejdet kan du stable events på benene, hvor medarbejderne i dit team får smagt lækre retter sammen. Her er det ikke kun ting som julefrokoster, der tænkes på. Faktisk findes der også mange øvelser inden for teambuilding, hvor ansatte er fælles om at tilberede varme retter, evt. med et konkurrenceelement.

Find teambuilding med madlavning i Aarhus

Fx kan du hos woa.dk finde teambuilding i Aarhus, hvor deltagerne laver mad sammen. Bl.a. kan de ansatte lave mad udendørs, hygge sig med chokoladeworkshop eller have en bagedyst kørende. Så har du længe overvejet at finde en aktivitet inden for teambuilding til dine ansatte, hvorfor så ikke arrangere én med madlavning, så de får lov at sætte tænderne i noget lækkert, når dagen er omme?

Du behøver ikke selv være mesterkok

Er du ikke selv den store mesterkok, behøver teambuilding med madlavning ikke være udelukket af den grund. For rækker du ud efter hjælp til at afvikle teambuilding hos et eventbureau, kan du også få sendt nogen ud til dig, som ikke blot er god til at lave mad, men også er god til at instruere folk, som ikke kender forskel på en urtekniv og en bensav, i at komme godt i mål med deres madlavning.

Øg arbejdsglæden med velafviklet teambuilding

Ideelt set skulle teambuilding-aktiviteter som faciliteret fælles madlavning gerne føre til, at ansatte i dit firma får et bedre forhold til hinanden. Der skulle meget gerne ikke være behov for at forklare, hvordan det gavner dit team, at medarbejderne har det godt med deres kolleger. Men du får den her alligevel: Bedre interpersonelle relationer mellem ansatte øger arbejdsglæde og mødestabilitet.

Se ansattes personlige styrker på nært hold

Observerer du eller nogen fra HR aktiviteten fra sidelinjen, kan du desuden lære ting om de ansatte, du ikke vidste, og som du kan gøre brug af fremadrettet. For under teambuilding skulle de ansattes faste roller gerne træde i baggrunden, og deres personlighed skulle træde i forgrunden. Derfor får du bl.a. gode vilkår for at se dine ansattes naturlige lederegenskaber samt deres kreativitet og lune.

Giv ansatte arbejdsopgaver, der trækker på deres styrker

Kan du så bruge den viden til noget? Ja – du kan bruge den til at give dine ansatte arbejdsopgaver, der trækker på deres styrker. Nu er det ikke fordi, at teambuilding bør føre til de store omrokeringer i dit firma. Men i det små kan du lave om på dine ansattes arbejdsdag, så fx dem med godt humør får mere kundekontakt, mens dem, der er gode til at følge opskrifter, får mere rutinepræget arbejde.

Lad et eventbureau afvikle teambuilding for dig

Som sagt behøver det ikke være dig, der arrangerer teambuilding for de ansatte i dit firma – for der findes eventbureauer, der har lang erfaring med at afvikle teambuilding-aktiviteter. Sådan et kan du bare kontakte. Vil du ryste de ansatte i firmaet sammen og lære dem at kende? Så prøv madlavning.