Foto: La Cabra.

Aarhusiansk kafferisteri har succes i udlandet

La Cabra sælger i stigende grad kaffebønner til kunder fra hele verden.  

Du kender nok La Cabra som garant for en god kop kaffe her i Aarhus. Men kafferisteriet og -baren har nu også succes med salg af kaffebønner til udenlandske kunder. Det skriver mediet FødevareWatch.

“Vi sender til 33 lande lige nu, og vi har 180 abonnenter, så det går stærkt, og vi har en en ambition om at nå 500 privatkunder inden for et halvt år,” fortæller medejer hos La Cabra Esben Piper til FødevareWatch.

Derudover bliver La Cabra i øjeblikket kontaktet fire til fem gange om ugen af udenlandske engroskunder, der er interesserede at høre mere, skriver FødevareWatch.

Stigende interesse og større lokaler

Det er næsten 20 procent af La Cabras samlede omsætning, der skyldes eksport. Heraf kommer 3/4 fra salg til engroskunder, mens de resterende kommer fra salg til private via en abonnementsløsning, skriver FødevareWatch.

På grund af den stigende interesse rykkede La Cabras risteri i april til større lokaler. Der er derfor nu 120 kvadratmeter at boltre sig på frem for de tidligere 50.

Kafferisteriet og -baren har også sit eget bageri med bagermester Lasse Tronhjem i spidsen, hvis brød er blevet rost af udenlandske medier som Forbes Magazine, Vogue og The Guardian.

Du kan besøge La Cabra både i Graven og hos Aarhus Central Food Market.