Brødet fra bageren hos kaffebaren La Cabra får ros af udenlandske medier.
“Brødet hos La Cabra er det bedste i byen, og tro mig, der er hård konkurrence”.
Sådan skrev det amerikanske tidsskrift Forbes Magazine for nylig om brødet fra Latinerkvarterets kaffebar og -risteri nummer ét. Også de internationale medier Vogue og The Guardian har rost brødet i nylige artikler.
I et interview i Jyllands-Posten afslører bagermester Lasse Tronhjem fra La Cabra nu hemmeligheden bag den høje kvalitet i bageriet.
“Det er provokerende simpelt. Det er mel, salt og vand. Det er de eneste ingredienser, jeg bruger. Jeg har ikke opfundet den dybe tallerken. Jeg bruger de samme metoder, som har været brugt i flere hundrede år. Det er der bare ikke så mange danske bagere, der gør længere,” siger Lasse Tronhjem til avisen.
Bages i kælderen
Brødet bages i kælderen under kaffebaren, hvor Lasse Tronhjem plejer og passer den surdej, der ligger til grund for alle brødene på stedet. Han startede som fast bager hos La Cabra for to år siden og har været i lære hos SchweizerBageriet på Frederiksbjerg.
Den 28-årige Lasse Tronhjem er glad for den fine omtale i de udenlandske medier, men det er ikke det, han lever for.
“Jeg ser ikke min profession som et arbejde. Det er en livsstil. Så det handler ikke om at få gode anmeldelser, men når man har haft lange arbejdsdage og ikke har haft fri i tre måneder, så er det da et dejligt at ens arbejde bliver bemærket,” siger han til avisen.
Læs hele interviewet med Lasse Tronhjem her.