Kom til ’Årets Vildtret’ på Det Grønne Museum

Søndag den 7. november er det tid til at kåre ’Årets Vildtret’, og det er gratis at overvære og deltage i de øvrige aktiviteter.

Nu har du mulighed for at opleve nogle af landets bedste kokke lave deres allerbedste version af en vildtret, når ’Årets Vildtret’ kåres på Det Grønne Museum. Det sker søndag den 7. november, og det er gratis at deltage.

Læs også: Vinbar afholder Europæisk vinfestival

Bag arrangementet står foreningen Vildt Gastronomi, som håber, at dagen vil skærpe interessen for madlavning med vildt og føre til flere vildtretter på de danske middagsborde. Publikum kan følge stjernekokkenes arbejde lige fra parade til anretning på tallerkenen og bl.a. prøve kræfter med at plukke og tilberede en fasan. Vildt er en fornybar ressource fra naturen, ligesom bær, svampe mv. Fra Aarhus deltager L’Estragon i kampen om at skabe den bedste vildtret. De øvrige deltagere er Falsled Kro, Restaurant Lola, Svinkløv Badehotel, Molskroen og Hotel Arnfeldt.

Det er ikke kun smagsløgene, der skal udfordres, når ‘Årets Vildtret’ løber af stablen. Med bueskydning, vilde historier fra jagtens fortid og jagthundeshow er der også̊ rig mulighed for at blive klogere på det naturlige kredsløb, som jagten indgår i.

Ønsker man at deltage, men mangler transport, er der hjælp at hente. Norddjurs Kommune stiller i anledningen af ‘Årets Vildtret’ to gratis busser til rådighed for deltagere fra Aarhus. De 2 gratisbusser fra Aarhus holder på busholdepladsen ved Musikhuset – foran Scandinavian Center og man skal være der klokken 8.45. Der er plads til 100 gæster, og pladserne gives efter ‘først til mølle’- princippet. Man skal møde op 15 min. før afgang.

Mad i Risskov

Se alle