Foto: NS Lounge

Kokkene bag Ghrelin åbner popup-spisested i Risskov

I hjertet af Risskov etableres et nyt madcentrum og det første spisested slår dørene op i denne uge.

I hjertet af Risskov på Nordre Strandvej 46 etableres et nyt madcentrum med moderne spisesteder, som slår dørene op i løbet af 2022. Allerede nu tyvstarter folkene bag projektet dog på adressen for at lære området og gæsterne bedre at kende.

Derfor åbner der fra 10. juni en midlertidig popup-lounge med et lækkert spisekort og drikkevarer på hjørnet ved Nordre Strandvej og Vestre Strandallé ned mod Bellevue Hallerne.

Bag projektet, som hedder NS Lounge, står Nicklas Friis Nielsen og Anders Kuk Kristensen, der til dagligt driver den aarhusianske gourmetrestaurant Ghrelin.

Læs også: 3 lækre steder, du kan få hvidvin i solen

”Vi håber på at skabe en skøn oase for de lokale såvel som besøgende i Risskov, servere noget godt til ganen og skabe en hyggelig stemning hen over sommeren,” fortæller Anders Kuk Kristensen.

Hos NS Lounge vil der blive serveret lækre burgere, salater, lobster rolls og meget mere. Gæsterne serviceres fra en moderne køkkenvogn, uanset om man vil have takeaway med til stranden eller spise i den hyggelige udendørs lounge, ligesom der åbnes også op i drinksvognen.

NS Lounge åbner 10. juni og vil derefter have åbent tirsdag til søndag fra kl. 11-21.