Foto: Lidl

Køb lækkerier fra Deluxe-serien i Lidl

Med Deluxe-serien fra Lidl kan du lave lækre retter til både hverdag og fest. Læs mere om, hvilke produkter du finder i Lidl i uge 50.

I denne uge er der en masse lækre ingredienser i Deluxe-serien, som passer perfekt, hvis du skal have gæster, eller hvis aftensmaden bare skal være lidt ekstra lækker.

I uge 50 finder du blandt andet vagtler i Lidl. Vagtler er en af de mest delikate typer fjerkræ, og den har mange anvendelsesmuligheder. Du kan både stege dem helt, farsere dem eller udbene dem. Kun fantasien sætter grænser. Server eventuelt vagtlerne med kartoffelgratin lavet på søde kartofler, som du også finder i Deluxe-serien. Ellers kan du servere honningpastinakker, som er klar til at komme i ovnen. Det er et lækkert tilbehør, som vil gøre de fleste glade.

I Deluxe-serien finder du også en lang række fyldte pastaer med for eksempel laks eller gedeost og karamelliserede løg. Hvis du tilføjer revet parmesan fra Deluxe-serien, så har du en nem og lækker aftensmad. Pastaen med gedeost og karamelliserede løg passer også perfekt med Dalmatinsk skinke fra Deluxe-serien, som er modnet i mindst 18 måneder. Pep den evt. op med blomstret Danablu blåskimmelost, der også giver en dejlig cremet konsistent til pastaen.

Slut middagen af med den lækre kage, Panettone med pistaciecreme, fra Deluxe-serien. Den klassiske italienske kage er den perfekte afslutning på en dejlig aften.

Læs mere om Deluxe-serien fra Lidl her.

Perfekt til julehygge

Se alle