Kend din fisk: Aarhusiansk fiskehandel giver fif og opskrifter

Vil du gerne spise mere fisk? Kender du heller ikke en gedde fra en havtaske? Aner du ikke, hvad du skal gøre med en tun steak? Hjælpen er på vej!

Clausens Fiskehandel på Aarhus Lystbådehavn er nok mest kendt for sine isdækkede borde fyldt med frisk fisk og skaldyr og medarbejdernes gode humør. Men vidste du, at den familieejede fiskehandel også er på YouTube?

Foran kameraet er Jakob Clausen, femte generation i dét familieforetagende som Clausens Fiskehandel er blevet gennem tiden.

På YouTube-kanalen får du korte videoer med tips og tricks til at kokkerere med forskellige slags fisk, og hvilke opskrifter du kan give dig i kast med.

Læs også: 3 gode gårdbutikker ved Aarhus

Nu kan du lade 2021 være året, hvor du kommer igang med at spise andet fisk end laksen på nigirien, fiskefileten på stjerneskuddet og rejerne i din stir fry.

Fiskehandlen ligger på Fiskerivej 4 og er et af de mange steder i byen, du kan støtte i denne tid med dit Dankort. Du kan også finde færdige retter som lune fiskefilet, fiskefrikadeller og forskellige salter som for eksempel krebse- og rejesalat.

Velbekomme!