Kom til overdådigt kagebord hos MIBpakhusene

Fløjlsbløde lagkager, søde hindbærsnitter og knasende cookies. Det er blot en brøkdel af, hvad du kan opleve af kager til Det Store Kagebord hos MIB. 

På søndag den 11. juni kl. 14-16 kan du opleve Aarhus’ måske største kagebord med mere end 18 forskellige lækre kager. Det sker nemlig endnu engang hos Martin Ib, bedre kendt som MIB, på Aarhus Ø i Pakhusene. 

Her kan du gå ombord i et overflødighedshorn af alverdens konditorkager, som du for bare 195 kr. kan spise løs af. 

Køb din billet til Det Store Kagebord hos MIB her.

MIB hylder det gode konditorhåndværk

Konditorkager hos MIB
Foto: MIB

Det Store Kagebord hos MIBpakhusene er efterhånden blevet en tradition. Har du endnu ikke oplevet det, og er du vild med kage, så er det bare med at få købt billet! 

MIB’s dygtige bagere og konditorer bager og sammensætter de mange smagfulde kager, som både består af klassiske og helt nye varianter. 

Kagebordet vil altså bestå af både MIB-klassikere, som man kender fra bagerierne, men bestemt også konditorens overraskelser på dagen. 

Så selvom du måske har været med til MIB’s store kagebord før, kan du sagtens tage afsted igen, for du vil opleve helt nye kager denne gang. 

Læs også: Nye spisesteder i Aarhus 2023 – disse bør du prøve

Kager i alle afskygninger – ad libitum

Det Store Kagebord hos MIB
Foto: MIB

Uanset hvilke slags kager, du er vild med, vil der med garanti være noget for dig til Det Store Kagebord hos MIBpakhusene. Blandt de mere end 18 forskellige kager, vil der både være flødekager, klassiske tørkager, wienerbrød og småkager i mange former og smagsvarianter. 

Du vil opleve søde som syrlige kager. Kager med chokolade, kager med bær, kager med frugt, kager med nødder, og kager du måske aldrig har set før. Med andre ord vil du opleve et overdådigt kagebord for enhver smag – ud over det sædvanlige, hvor intet mangler. 

For bare 195 kr. for voksne og 95 kr. for børn, kan du spise dig mæt i al den kage, du har lyst til i de to timer, som arrangementet varer. 

En hyggelig eftermiddag med dem, du holder af

Kagebord
Foto: MIB

Der er lagt op til en hyggelig søndag eftermiddag, når MIB inviterer til Det Store Kagebord på søndag den 11. juni kl. 14-16. Tag familien, vennen eller kæresten med og nyd hinandens selskab, mens I lader jer forkæle af det overdådige kagebord. Er der børn under 3 år i familien, har de gratis adgang, og for børn op til 10 år er prisen kun 95 kr. 

Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen, men tilkøbes ved ankomst. Der er både kaffe, te, sodavand og bobler. 

Læs også: 5 steder i Aarhus med forfriskende iskaffe

Nu på søndag den 11. juni kl. 14-16 – Køb billetter her

Kager hos MIB
Foto: MIB

Det overdådige MIB kagebord løber af stablen allerede nu på søndag den 11. juni kl. 14-16 i Pakhusene på Aarhus Ø. Du kan sagtens nå at købe billet endnu, men du skal være hurtig, for billetsalget lukker to dage før arrangementet – og måske er der udsolgt inden. 

Køb din billet til Det Store Kagebord hos MIB her.

Pris: 195 kr. for voksne, 95 kr. for børn op til 10 år, gratis for børn under 3 år
Adresse: Pakhusene, Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus C
Hvornår: Søndag den 11. juni kl. 14-16