Foto: LA Tequila Bar

Ses vi til J-dag? Her er 4 barer, hvor sneen falder

Traditionen tro fejrer hele Aarhus J-dag den første fredag i november, når årets første Julebryg fra Tuborg lander bag byens bardiske.

Juletiden nærmer sig, og det betyder selvfølgelig også, at årets første juleøl snart skal knappes op. I år falder sneen fredag den 4. november klokken 20.59 landet over – og selvfølgelig også i Aarhus. Mange steder kan du være heldig at få gratis juleøl, når de allerførste juleøl bliver frigivet. Vi guider dig derfor til fire steder i byen, hvor du kan nyde smagen af jul.

The Australian Bar

Hos The Australian Bar ved Åboulevarden er de mere end klar til en af årets største festdage med hyggelig julestemning og udebar i de tidlige timer. Hele baren er pyntet op til jul, og du kan komme i julestemning med dine venner i barens julestue fra klokken 18.00-20.00. De første julebryg bliver langet over disken klokken 20.59, og så fortsætter festen ellers til den lyse morgen, når barens DJ’s spiller alle de sange, du kender.

Fatter Eskil

Vil du kombinere J-dag og kolde juleøl med festlig livemusik, så er Fatter Eskil i Skolegade det helt rette sted for dig. Dørene åbner klokken 19.00, og der er fri entré frem til klokken 21.00, hvor salget af årets Julebryg starter. Bandet Rock the 80’s går på scenen klokken 22.00, hvor de blandt andet spiller udødelige klassikere af Bon Jovi, Europe og Van Halen. Alle borde er allerede booket, men det er selvfølgelig ingen hindring for at indtage dansegulvet, hvor du kan give den gas med luftguitaren til aftenens livemusik.

Læs også: 3 steder i Aarhus med and til Mortensaften

LA Tequila Bar

Bevæger du dig længere nedad Skolegade, er de hos LA Tequila Bar også klar til at tage imod byens mange juleglade gæster. Baren er normalt kendt for sit sommerlige strandtema, men i anledning af J-dag er hele baren pyntet op til jul. Er du en af de første gæster i baren, er du måske også heldig at få en kop varm kakao med et twist. Det er en god idé at booke bord, så du kan læne dig tilbage og nyde aftenens kolde juleøl med dine venner.

London Bar

Hos London Bar ved Åboulevarden skyder de julesæsonen i gang ved at pynte hele baren og invitere nissepiger, som spreder julestemning. I aftenens anledning serverer baren juleøl på fad til 50 kroner hele aftenen. Skal du have lidt afveksling fra juleøllene i løbet af aftenen, er der også stærke tilbud på 2 cocktails for 1’s pris inden klokken 23.00. Det er muligt at booke bord, så man er sikret en plads i baren på den store festaften – men husk at aldersgrænsen er 25 år hos London Bar.

Perfekt til julehygge

Se alle