Foto: Spiselauget

3 steder i Aarhus med Mortensaften-and

Skal du (også) ha’ and på Mortensaften onsdag den 10. november? Her får du et bud på tre steder i byen, hvor du kan fejre traditionen.

And på Spiselauget

Spiselauget, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

På Spiselauget har man lavet en perfekt menu til din Mortensaften. Her får du koldrøget laks til forret, som er dejæig start på aftenen. Til hovedret får du stegt andebryst, spinatpuré, confiteret andekroketter, bagt skalotteløg i brunet smør, tyttebær, blomkåls crudite og pommes rösti. Hvis du kan spise mere, så er der rå maineret rabarber, lakrids marengs, tonka skum og rabarber is til dessert. Man serverer endda det hele med ad libitum hvid- og rødvin, hjemmelavet iste, cocktails, alkoholfri øl og vin samt isvand. Det hele koster kun 395 kroner per person. Hvis du ikke kan i aften, så har du også muligheden i morgen den 11. november.

Klassisk and på Teater Bodega

Teater Bodega, Skolegade 7, 8000 Aarhus

Hos Teater Bodega kan du prøve deres take på den klassiske julemenu, som passer perfekt til Mortensaften. Du får to tarteletter med høns i asparges til forret, en fjerdel and med svesker, hvide og brunede kartofler, ribsgele, hjemmelavet rødkål og selvfølgelig andesauce. Middagen sluttes af med risalamande med lun kirsebærsauce. Så er der ikke et øje tørt. Du får det hele for kun 318 kroner

Mortensaften på fransk

Atelier 33, M. P. Bruuns Gade 33, 8000 Aarhus

På M.P. Bruuns Gade kan du opleve Mortensaften på fransk, med de bedste råvarer. Hos Atelier 33 lyder menuen på helstegt andelår- og brystkød, hjemmelavet rødkål, hvide og brunede kartofler og godt indkogt andesauce. Til dessert får man en klassisk Tarte Tatin. Det koster kun 348 kroner at deltage.

“Som børnefamilie må det nogle gange gerne bare være nemt, og Aarhus byder på virkelig mange lækre take away-muligheder. Jeg ender ofte med en god, italiensk pizza – det kan hele familien være med på.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør

Klassisk julemad

Se alle