Piccolina løber med prisen som byens bedste italienske restaurant på Tripadvisor. Foto: Piccolina.

Kunderne har talt: Her er byens bedste italienske spisested

En opgørelse fra Tripadvisor giver brugernes bud på Aarhus’ bedste italienske spisested.

Foccacia med tilbehør, italienske wraps og sprøde, tynde pizzaer. Hos den italienske restaurant Piccolina i Skolegyde kan du sætte tænderne i masser af sydlandske lækkerier – og lige nu er spisestedet den bedste i kategorien for italienske restauranter i Aarhus på anmeldelsessitet Tripadvisor.

625 gæster har indtil videre anmeldt deres besøg på Piccolina, som får 4,5 ud af 5 stjerner på sitet. Særligt stedets pizzaer og fine betjening høster ros blandt gæsterne:

“Hvis man leder efter en pizza, som er anderledes, autentisk, velsmagende og tilberedt med følelse, så er dette stedet. Maden krydres med en servering, der rummer glæde og stolthed ved maden. Simpelthen en god oplevelse på alle måder!” skriver eksempelvis brugeren Per Thorup i sin anmeldelse.

Foccacia, wraps og pizza
Piccolina byder også på en antipasto misto, lasagne, salat og dagens dessert, men det er foccacia, wraps og pizzaer, der for alvor fylder på menukortet. Prøv for eksempel en wrap med stærk salami eller en pizza med mozzarella fiordilatte, salciccia-pølse, rosmarin og kartoffelskiver.

På andenpladsen over byens bedste italienske restauranter lige nu finder man spisestedet Passione i Borggade, mens Caffé Ispirazione i Ålborggade snupper tredjepladsen.

Hele top 5 på Tripadvisor ser ud som følger:

  1. Piccolina
  2. Passione
  3. Caffé Ispirazione
  4. Pizza Adagio
  5. Restaurant GÄST

Stort tillykke til alle 🙂