Foto: Okkels

Isbutik har lavet den perfekte dessert til nytårsaften

Hos isbutikken i Risskov har man lagt sig i selen og lavet det perfekte bud på desserten til nytårsaften, som vil gøre de fleste lykkelige.

Rundt om hjørnet venter juleaften, og efter den kommer nytårsaften. Sikke tiden den går. Derfor er mange også begyndt at planlægge menuen til nytårsaften, og her kan desserten godt drille lidt. Så hvorfor ikke få nogle sande desserteksperter til at stå for den?

Læs også: Gourmetkokke åbner kombineret bager, deli og take away-forretning

Okkels i Risskov har lavet en dessert, der har fået vores tænder til at løbe i vand. De har nemlig lavet håndlavede isdesserter, så du kan gøre dine gæster lykkelige. Den første version er en tripple brownie is med top af flydende saltkaramelcreme. Den er indkapslet i den smukkeste mælkechokoladeskal, og så medfølger der frysetørret hindbær til pynt.

Den anden dessert består af en hindbær sorbet med top af flydende pistaciecreme. Den er ligeledes indkapslet i den smukkeste mælkechokoladeskal, og her medfølger der selvfølgelig også frysetørret hindbær som pynt. Isdesserterne koster 70 kroner per styk, og de er beregnet til, at man får én hver.

Okkels anbefaler desuden, at man pynter tallerkenen med friske bær.


Du kan bestille isdesserten fra Okkels her.