Irsk pub i Aarhus lokker med burgere, sides og fish’n’chips

Reklame: Waxies er blevet til en gastropub, hvor du nu både kan drikke øl og stille sulten med fristende pubretter.

Nu er det ikke kun øl, irsk livemusik og sportsbegivenheder, der er på programmet hos Waxies på Frederiksgade 16.

Den populære irske pub er nemlig blevet til en gastropub, og det betyder, at gæsterne kan sætte tænderne i mad, der passer perfekt til for eksempel en spændende fodboldkamp eller en øl med vennerne.

”Hen over sommeren valgte vi at udnytte vores store køkken til at skabe en gastropub, som fokuserer på burgere og tilhørende sides. Waxies har i en lang årrække været aarhusianernes foretrukne sportsbar, hvor vi viser alle de store sportsbegivenheder, særligt inden for fodbold, og her har der været en klar efterspørgsel på mad,” siger bestyrer Anja Christensen.  

Fire slags burgere

Menukortet hos Waxies byder blandt andet på fire forskellige burgere: The Original med flammegrillet oksekød, en Crispy Chicken med sprød kyllingeinderfilet i en speciel buttermilk-marinade, Mrs. Veggie med sprød kikærtebøf og hummus samt King of the Sea med friskfanget, friteret torsk, serveret med husets sauce tartare.

“Alle ingredienserne i vores køkken er friske. Vi hakker selv vores oksekød, som er fra fritgående kvæg på Himmerland, vi bager selv vores briocheboller, og vi sylter alt selv,” fortæller køkkenchef Robert Hansen.  

Derudover kan du bestille forskellige sides, blandt andet steak fries, mozzarella sticks, onion rings og Buffalo Wings, og du kan lade dig friste af en skål nachos eller en klassisk portion fish’n’chips, lavet af friskfanget torsk, som friteres i en særlig øldej.

Gode priser

Priserne i gastropubben begynder ved 29 kroner for en side – og vil du have en snackkurv med lidt af det hele, koster det 69 kroner.

Burgerne koster fra 69 kroner, og er du ekstra sulten, kan du for 99 kroner i alt få både fritter, dip og en drikkevare med oveni. Fish’n’chips står til 98 kroner, mens en omgang nachos koster 49 kroner.

Har du ungerne med, kan de vælge mellem to børneburgere til bare 39 kroner stykket.

Waxies åbner klokken 11.00 mandag til lørdag og klokken 12.00 om søndagen. Køkkenet åbner alle dage klokken 12.00.
Ude med gutterne

Se alle