Foto: SchweizerBageriet

Ikonisk bager på Frederiksbjerg kåret som Aarhus’ Bedste Bageri

I går blev prisen som Aarhus’ Bedste Bageri uddelt og det blev en af byens gamle kendinge der vandt.

De seneste år er mange nye bagerier åbnet i Aarhus og aarhusianerne er vilde med det. Kvaliteten har fået et kæmpe løft og du kan nu få verdensklassebagværk mange steder i byen. Det gør det derfor ikke mindre imponerende, at det er en aarhus´ gamle kendinge der netop har vundet prisen som Aarhus´ Bedste Bageri. Prisen gik nemlig til SchweizerBageriet på M.P. Bruuns Gade.

Det skete ved en stor landsdækkende afstemning, hvor alle har kunnet stemme. Hos Schweizerbageriet er man ekstra stolte over prisen, da det er aarhusianerne selv, der har været inde og stemme på dem.

Læs også: Kom til ’Årets Vildtret’ på Det Grønne Museum

”Det betyder rigtig meget for os at aarhusianerne har bakket os op. Vi er et lokalt Aarhus-bageri, der lever af vores stamkunder og det har vi altid gjort. SchweizerBageriet er byens ældste bageri og har ligget på Frederiksbjerg på M.P. Bruunsgade siden 1898. Opbakningen fra vores kunder er altafgørende for os, og vi bliver selvfølgelig meget glade og stolte når vores kunder hjælper os til at vinde prisen for Aarhus´ bedste bageri,” fortæller Tine Lajer Petersen fra SchweizerBageriet

SchweizerBageriet har også kunnet mærke et stort engagement blandt deres kunder for at få stemt på som Aarhus´ Bedste Bageri.

”Vi kender rigtig mange af vores kunder. Der er mange der handler dagligt hos os, eller kommer forbi efter morgenbrød hver weekend – så vi har mærket engagementet hos vores kunder hele ugen i butikken, hvor vi har fået mange tilkendegivelser over disken på, at de enten har eller vil sætte deres stemme på os, som Aarhus´ Bedste Bageri. Det bliver vi naturligvis meget meget glade for. Vi lever af at sælge gode oplevelser til vores kunder, så når de giver udtryk for, at de er tilfredse med os og vores brød og kager er vi faktisk lykkedes meget godt.” siger Tine Lajer Petersen

Konkurrencen blev afgjort i tæt kapløb med ’For Emma’ i Vestergade, som fik en flot andenplads.

Det er OpdagDanmark der står bag konkurrencen, hvor også Danmarks Bedste Bageri bliver kåret. Den ærer tilfaldt i år Vesterport Bageri i Faaborg.