Foto: Madklubben Grill

I morgen er coronapasset tilbage – Husk at besøge restauranterne

Fra i morgen, fredag den 12. november, genindføres coronapasset. Men du kan, ligesom før, trygt besøge byens restauranter og øvrige kulturliv.

Desværre stiger antallet af corona-smittede igen, og derfor genindfører man nu coronapasset. Heldigvis betyder de nye restriktioner ikke, at man ikke kan besøge byens spisesteder og kulturliv. Tværtimod. Julen står for døren, og der findes nærmest ikke sikrere steder at besøge end byens spisesteder. De har fuldstændigt styr på det, og det eneste, vi nu skal bidrage med, er at have coronapas klar.

Læs også: Nyt juleevent – Jul på Store Torv

For det er faktisk supernemt stadig at få lov til at besøge byens fantastiske restauranter og kulturliv. Du skal blot have dit coronapas klar, inden du ankommer. Og hvordan gør du så det?

Ja, hvis du, som de fleste af os, er vaccineret, så skal du blot downloade coronapas-appen og så vise din gyldige vaccine. Hvis du ikke er vaccineret, så skal lige et smut forbi et testcenter og efter kort tid, så har du et gyldigt coronapas – nemt! Hvis du har haft corona inden for en gyldig periode, ja så fremgår det også på appen.

Det er altså supernemt stadigvæk at komme ud og bruge byen og støtte dit yndlingsspisested.

For at hjælpe restauranterne, så husk at have coronapasset klar med det samme, du træder ind ad døren. Så gør du det nemmere for personalet, og I kan hurtigere komme i gang med en forrygende aften.

Aarhus Street Food

Se alle