Hvor skal vi spise næste gang? 3 bud på aarhusianske restauranter

Dette indhold er sponsoreret

Aarhus har rigtig meget at byde på, når det kommer til restauranter. Du finder alt fra traditionelt tilberedt mad til eksperimenterede restauranter, mad fra mange forskellige lande i verden og noget, der passer til nærmest alle budgetter. Med så stort et udvalg kan det være svært at vælge, hvor I skal spise henne næste gang. Derfor får du her en kort restaurant guide i Aarhus med tre bud på restauranter, du bør overveje at besøge.

OliNico

OliNico ligger på Mejlgade i Latinerkvarteret og er meget velbesøgt, især af det yngre segment. Priserne er lave, og konceptet er helt enkelt. Der er få faste klassikere på menukortet, som du altid kan bestille, mens der hver aften serveres en ny treretters menu og til frokost en Dagens Frokost. Du kan tage maden med hjem som take-away eller blive og spise i de hyggelige og uformelle rammer, som spisestedet tilbyder. Når du spiser på OliNico kan du forvente enkel og veltilberedt mad lavet med gode råvarer i en stil, der er inspireret af det europæiske landkøkken. Ønsker du at spise på stedet, så kom i god tid, for du kan ikke bestille bord. 

Substans

Vil du smage noget af det ypperste indenfor mad, som Aarhus har at tilbyde, så bør du helt sikkert tage et smut forbi restauranten Substans. På trods af, at den kan bryste sig af en Michelinstjerne, er stemningen afslappet i restauranten, der er simpelt indrettet med inspiration fra 1960’erne. Kærligheden til og respekten for mad stråler ud af de mange retter, der bliver lavet af gode, økologiske råvarer, der er i sæson. Nyd havudsigten, mens du spiser, for restauranten er beliggende på 11. sal i Pakhusene på Aarhus Ø. Stedet har desuden en velassorteret vinkælder med både traditionelle vine og lidt mere specielle vine. Prisen for en aftenservering er ikke lav, til gengæld får du en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Memphis Roadhouse

Lige ved åen i Aarhus finder du Memphis Roadhouse, der byder på klassiske amerikansk mad og comfort food. Er du til amerikansk barbeque, store portioner og en afslappet, men cool stemning, så skal du helt sikkert slå et smut forbi dette spisested. Maden, der serveres, er autentisk, for ejeren af restauranten er selv amerikaner, og konceptet er fuldstændig gennemført. Stedet har sin egen røgeovn, så du kan forvente langtidsrøgede og mørt kød, blandt andet ribs, med tilbehør som coleslaw, pomfritter og et udvalg af amerikansk vin.