2 gode steder at spise brunch i Aarhus

Elsker du brunch, og elsker du at tage ud og spise brunch? Så har du muligheden mange steder i Aarhus, men der er to steder, der er værd at tage hen og spise, hvis du er på udkig efter en helt særlig brunch, som du sent vil glemme.

Så vil du gerne have lidt inspiration til, hvor du skal tage hen og spise brunch næste gang du er i Aarhus? Så kan du blive meget klogere og lidt sulten lige her.

Casablanca laver en anderledes, men lækker brunch
Casablanca er en kendt café i Aarhus, som laver god mad, og hvor der er godt run på om sommeren. De har dog en helt unik brunch, som du ikke kan få andre steder i Aarhus. Du har mulighed for at få hjemmelavet brød og kager.

Så hvis har brug for en pause i at kigge på lejeboliger i Aarhus, så laver Casablanca en fantastisk brunch. Der er lidt anderledes end en traditionel brunch, men mindst lige så lækker. Du har nemlig mulighed for at smage nogle hjemmelavede delikatesser hos Casablanca.

Få alt hvad hjertet begærer hos Globen og Flakket
Er du mere til en traditionel brunch, der indeholder æg, bacon, croissanter og godt brød? Så er Globen og Flakket et godt bud. Hver weekend har du mulighed for at vælge en champagne brunch med alt inklusiv af drikkevarer, og det er en perfekt gave til en, du holder af.

Hvis du gerne vil have en fantastisk klassisk brunch, hvor du kan spise til du revner, så kan du finde det hos Globen og Flakket. Der er en masse forskelligt at vælge imellem, og du kan finde alt det, du kan tænke dig til, når du tænker på en helt klassisk brunch.