Game of Thrones (foto: Samsung)

Her er Wassims Game of Thrones-menu

RESTAURANT Mesterkokken Wassim Hallal fra Frederikshøj har lavet en menu til Game of Thrones, som du kan lave i dit eget køkken.

Af Mikkel T. Krogh

Den globale elektronikgigant Samsung har for nylig indgået et samarbejde med stjernekokken Wassim Hallal fra den Michelin-belønnede Frederikshøj i Aarhus om at lave to menuer inspireret tv-serierne Game of Thrones og The Sopranos, og nu er opskrifterne offentliggjort. Idéen er, at du skal lave retterne derhjemme og spise dem, mens du ser de to serier.

Til Game of Thrones har Wassim Hallal komponeret en tv-dinner bestående af retterne “Hills and Valleys ind Frostfangs”, “In Stone War against the Wildlings” og “Dragon’s Egg”, mens Soprano’s-menuen består af “Checkmate in New Jersey”, “The Capitan’s favorite Osso Buco” og “The White Snow – The Black Night”.

Gæsterne kæmper om maden
Ifølge mesterkokken handler det om at udfordre den traditionelle opfattelse af en tv-dinner som mad af en mindre høj kvalitet.

”Til Game of Thrones har jeg lavet en speciel hovedret, som lader gæsterne kæmpe om maden ligesom om jerntronen. Til Sopranos-menuen har jeg taget klassiske italienske retter og lavet dem med mit eget mørke tvist. Jeg håber, at vi har ændret opfattelsen af, hvad en tv-dinner kan være,” siger Wassim Hallal i en film om kampagnen.

Du kan se opskrifterne her. Retterne ser sådan ud, når Wassim og Co. har tryllet i køkkenet:

Game of Thrones - “Hills and Valleys ind Frostfangs” Foto: Samsung)
Game of Thrones (foto: Samsung)

 

Game of Thrones - “Dragon’s Egg” foto: (Samsung)
Game of Thrones (foto: Samsung)

 

Sopranos - “Checkmate in New Jearsey” (foto: Samsung)
Sopranos (foto: Samsung)

 

Sopranos - “The Capitan’s favorite Osso Buco” (foto: Samsung)
Sopranos (foto: Samsung)

 

Sopranos - “The White Snow – The Black Night” (foto: Samsung)
Sopranos (foto: Samsung)

 

Læs artikel: Wassim laver menu til Game of Thrones
Læs artikel: Wassim udnævnt til ambassadør
Læs artikel: Wassim satser på smørrebrød