Foto: Frederikshøj

Wassim laver Game of Thrones-menu

RESTAURANT Mesterkokken Wassim Hallal fra Frederikshøj i Aarhus har komponeret en specialmenu til tv-serien Game of Thrones, der starter med sin sjette sæson til april.

Af Mikkel T. Krogh

Den globale elektronikgigant Samsung har netop indgået et samarbejde med stjernekokken Wassim Hallal fra den Michelin-belønnede Frederikshøj i Aarhus om at komponere opskrifter til to menuer inspireret af HBO’s populære TV-serier Game of Thrones og The Sopranos.

Samarbejdet finder sted i forbindelse med en Samsung-kampagne med fokus på, at godt tv skal have følgeskab af lækker mad hjemme i stuerne.

“Jeg vil komponere to skræddersyede menuer, der er beregnet til at blive spist foran et Samsung SUHD-tv, mens du ser Game of Thrones og Sopranos. Idéen om at have en tv-dinner i en etstjernet restaurant er provokerende for nogle mennesker. Det er derfor, jeg kan lide det,” siger Wassim Hallal i en film om kampagnen.

Skal give ekstra dimension
Kampagnen finder sted i månederne op til lanceringen af den sjette sæson af Game of Thrones, der kan ses på HBO fra april 2016. Fra Samsung lyder meldingen, at Wassim Hallals opskrifter skal give de to serier en ekstra dimension.

“Vi vil gerne vise, at god mad kan give en ekstra dimension til tv-oplevelsen. Vi er rigtig gode til at prioritere gode madvaner i andre sammenhænge, så hvorfor ikke også foran fjernsynet, hvis det alligevel er der, vi indtager vores måltid,” siger marketing manager Henrik Lethagen fra Samsung i en pressemeddelelse.

De to menuer vil være tilgængelige for publikum på Samsungs Facebook-side i løbet af en måned.

Læs artikel: Wassim udnævnt til ambassadør
Læs artikel: Wassim satser på smørrebrød
Læs artikel: Frederikshøj er brugernes favorit