Foto: Lagkagehuset

Halloween hos Lagkagehuset: Fejr højtiden med spøgelsesflødeboller, chokoladeflagermus og onde muffins

Uh-uh-uh! Happy Halloween! Frem til den 31. oktober kan du finde uhyggelige kager og søde sager i montrene hos Lagkagehuset.

Er du klar til årets uhyggeligste højtid?

Halloween er lige om hjørnet, og har du brug for bagværk, der lever op til uhyggen, så er det måske Lagkagehuset, du skal slå vejen forbi.

Frem til den 31. oktober finder du nemlig uhyggelige kager og søde sager i montrene hos bagerkæden.

Læs også: Den veganske Café Harepus flytter til nyt sted i byen

Onde øjne, spøgelser og flagermus

Du kan blandt andet få bagerens onde øje, der er en svampet gulerodsmuffin med hvid ostecreme, drysset med frysetørret hindbærpulver og toppet med et stirrende øje af hvid chokolade.

Skal det være lidt mere (u)hyggeligt, så bestil det venlige spøgelse: Lagkagehusets klassiske flødebolle med blødt skum på en bund af marcipan dyppet i hvid chokolade og med øjne af mørk chokolade.

Du kan også få én af bagerens flagermuse i posen: svampet chokoladebund, choko-ostecreme, chokoladevinger og chokoladeøjne.

Læs også: OLIOLI satser på utraditionelle poke bows – og stræber efter at blive Danmarks fedeste arbejdsplads

Særligt Halloween-udvalg

Det er efterhånden lidt af en tradition, at Lagkagehuset har et særligt Halloween-udvalg i disken frem til højtiden.

“Lige så snart kalenderen skriver oktober, sniger den uhyggelige stemning sig ind i Lagkagehusets bagerier landet over. Vi holder meget af Halloween og vil gerne være med til at gøre højtiden sjov og særlig for både børn og voksne. Derfor byder vores konditorer hvert år ind med deres flotte kreationer, der hitter hos især de mindste,” siger Anne Katrine Bjørn Hallkvist, brand manager hos Lagkagehuset, i en pressemeddelelse.

Søde sager

Se alle