Foto: The Burger Concept

4 steder i Aarhus med flæskestegssandwich

Julen begynder at nærme sig, og det samme gør trangen til en god flæskestegssandwich. Her får du fire bud på steder i Aarhus, der serverer en heftig flæskestegssandwich.

Den fulde smag af jul og lidt mere til

The Burger Concept, Viby Ringvej 10, 8260 Viby J

Hos The Burger Concept får du den fulde smag af jul. Restaurantens bud på et lækkert måltid med flæskesteg er nemlig deres helt nye juleburger. Udover ribbensteg får du i juleburgeren en smørbagt potato bun, syrlig sennepsmayo, syltet spidskål med en masse varme krydderier, pickles og selvfølgelig sprødt flæskesvær. Lyder det lige lækkert?

Det er første gang, at The Burger Concept introducerer en juleburger til menukortet, men de er selv ret godt tilfredse med resultatet. Med sennepsmayo og syltet spidskål, der er lavet ud fra egen opskrift, synes teamet, at juleburgeren har fået den fulde smag af jul – og lidt mere til. Restauranten har et helt særligt mantra. Det er vigtigt, at alle skal have råd til et kvalitetsmåltid, og derfor kører The Burger Concept med jyske priser! Ja tak!

Du kan således få juleburgeren til 69 kroner, og for 16 kroner ekstra får du en omgang pomfritter med i købet. Burgeren er en limited edition og sælges kun så længe lager haves.

Hygge hele vejen igennem

Brødrenes Original, Borggade 12B, 8000 Aarhus C

Hvis du ikke allerede har været forbi Borggade 12b, så er det måske nu, at tiden er inde. Hos Brødrenes Original nyfortolker de danske grillretter – og det betyder selvfølgelig, at du også kan få en lækker flæskestegssandwich. Hos Brødrenes går sådan en sag under navnet, Svinet. Den består af en ristet rustik durumbolle med smurt hjemmerørt grill-mayo, lynmarineret frisk rød spidskålssalat, dansk ribbensteg og hjemmesyltede agurker – og du kan få den for 79 kroner.

Hvis du vil have den som menu med fritter, dip og drikkelse koster hele pakken 119 kroner. For brødrene Magnus og Theis Thesbjerg Jensen er det vigtigt, at maden er lavet med respekt for råvarerne. Derfor er Svinet lavet med kød fra fritgående danske grise. En anden ting, som er vigtigt for de to Vestjyske brødre er, at hyggen er i fokus hele vejen igennem – derfor står de, sammen med deres personale, klar til at tage en hyggelig snak over disken. 

Læs også: MIB Madmarked: Slå dig løs i Det Store Kagebord

Madunivers med gode lokale råvarer

MIB Bageri, Skanderborgvej 18-24, 8000 Aarhus eller Vindrosen 37, ST, 8000 Aarhus

MIB-bagerierne er en del af et større madunivers, der tilsammen går under navnet MIB. Hos MIB udforsker de moderne gastronomi samt nyfortolker de klassiske retter. Og hvad er mere klassisk end en dejlig flæskestegssandwich?

Udover de klassiske elementer som kamsteg og rødkål, så er MIB’s flæskestegssandwich også piftet op med sprøde æbler, frisk salat og sennepsmayo. En foccaciabolle samler alle elementerne mens knasende flæskesvær sætter prikken over i’et.

Flæskestegssandwichen får du for en sum af 110 kroner. Selvom MIB har butikker i flere forskellige afskygninger, så er det altså kun i bagerierne, at du kan opsnuse den lækre sandwich. Men når du nu alligevel er i en bager, så er der rig mulighed for at snuppe en hindbærsnitte eller en kardemommesnurre med til dessert.

Brød med gris på grillen

Havnens Perle, Dagmar Petersens Gade 10, 8000 Aarhus C

Skal din flæskestegssandwich indtages i de helt rette grillbar-omgivelser, er Havnens Perle det oplagte valg. Her er både mad og stemning uformel – og det gælder naturligvis også Perlens version af en flæskestegssandwich, der består af en sesambolle smurt med hjemmeblandet trøffelmayonnaise og fyldt med steg, varm rødkål og hjemmelavet agurkesalat.

Herlighederne får du for 66 kroner, og er du ekstra sulten, kan du opgradere til den store version for 13 kroner ekstra. Ikke dårligt! Kommer du forbi på en torsdag, kan du ovenikøbet få den store udgave for kun 65 kroner. Glem ikke at skylle efter med en sød Cocio, og skulle kalorierne have gjort dig lidt døsig, kan du slænge dig i én af grillbarens båse og drikke al den kaffe, du kan for en 20’er.

Du kan bestille den hjem til døren via Foodora.

En pause fra sovs og kartofler

Se alle