Foto: Pixabay.

Guide: 4 restauranter i Aarhus, hvor du kan holde din næste fest

Denne artikel er blevet til i samarbejde med AnnaFinans.

Annonce: Vil du invitere dine gæster med på restaurant næste gang, du har noget at fejre? Her er fire steder i Aarhus med plads til selskaber.

Restaurant Olive
Skal det være hyggeligt og fransk, så er Restaurant Olive det oplagte bud. På Restaurant Olive i Kaløgade er der både en hyggelig atmosfære og lækker mad på menukortet. Restaurant Olive er en fransk restaurant med masser af autentiske retter på menuen. Her kan du enten vælge to eller tre retter, og så må du selv tage vin med, hvis du foretrækker det. På kortet finder du diverse retter med kød, fisk og friske grøntsager. Du kan både afholde mindre og større selskaber på Restaurant Olive.

Kähler Villa Dining
Vil du byde dine gæster på en gourmetoplevelse, så er Kähler Villa Dining på Grenåvej et oplagt bud. Gourmetrestauranten har to forskellige menuer, Sølvmenuen og Guldmenuen, som du kan vælge mellem. Menuerne byder blandt andet på bobler, snacks, appetizers, forret, hovedret og dessert. Aftenen kan afsluttes med kaffe og sødt. Retterne er en blanding af fisk, kød, og spændende grøntsager. Vælger du Guldmenuen får du desuden vin ad libitum. Kähler Villa Dining tilbyder både gourmetoplevelser til privatpersoner og selskaber.

Slap Af
Vil du have en nytænkende madoplevelse i afslappende rammer? Så tag dine gæster med til Slap Af i Studsgade. Her finder du en blanding af nordiske og internationale retter, som du aldrig har smagt dem før. Menukortet byder på alt fra skalstegt tun til grillet kotelet. Du kan vælge mellem to og tre retter, når du gæster Slap Af. Skal det være ekstra lækkert, kan du desuden tilkøbe en vinmenu til kuverterne. Du kan både afholde små og store selskaber på Slap Af.

CANblau
Hvis du er til tapas og vin, så er CANblau det oplagte valg til en hyggelig aften med dine gæster. Den populære tapasbar ligger på Klostertorvet, så du kan næsten ikke komme tættere på byen. Det hyggelige ved tapas er, at det er social mad. Det vil sige, at I sagtens kan dele maden rundt om bordet. På den måde får I mulighed for at smage mange forskellige retter fra menukortet, der blandt andet byder på brød, oliven, oste, skinker og grillet kød. Der er både plads til mange og få gæster, hvis du holder fest på CANblau.

Få råd til festen
Hvis det kniber med at spare penge sammen til næste store fest, findes der mange billigere alternativer til de ovenstående restauranter. Du kan eksempelvis tage venner og familie med på Aarhus Street Food, hvor I kan få spændende mad fra hele verden. Hvis du alligevel ønsker det dyrere alternativ, så kan du låne dig til pengene. Det kan du blandt andet gøre hos låneudbyderen AnnaFinans, der giver dig svar inden for 30 sekunder. Du kan finde mere info her.