Foto: Green Neighbour.

Gratis salater: Green Neighbour holder åbningsfest fredag den 16. marts

Green Neighbour slår dørene op til en ny restaurant i dag, og det fejrer de med gratis salater fredag den 16. marts. 

Det er altid godt med gode naboer, og i dag klokken 11 – mandag den 12. marts – får Latinerkvarteret en ny beboer i området. Smag Aarhus skrev i januar, at Green Neighbour ønskede at åbne en ny salatcafé i Studsgade 7, og i uge 11 kan du være med til at fejre caféens åbning. Fredag den 16. marts fra klokken 12 til 13 får du nemlig en gratis salat.

”Vi har rigtig mange kunder, som godt kunne tænke sig, at vi lå hernede i Latinerkvarteret. Uge 11 er en introduktionsuge for os, så vi på fredag kan holde en stor åbningsfest. Det er vigtigt, at kunderne bliver mødt med et knivskarpt koncept,” siger stifter af Green Neighbour, Henrik Bjerke.

Sund og velsmagende salat
Hos Green Neighbour kan du for eksempel bestille de såkaldte ”bowls”. De er kendt fra USA og indeholder blandt andet forskellige gryn, som giver ekstra proteiner og smag.

”Vi ønsker at fremme folkesundheden ved at gøre den sundeste mad til den mest velsmagende. Vi tilbyder salater og bowls med stor smag,  som sætter nye standarder for, hvad en salat kan indeholde,” siger Henrik Bjerke.

Til åbningsfesten fredag den 16. marts vil det også være muligt at få halv pris på alle salater efter klokken 13.

“Ét af mine absolut favoritsteder i Aarhus er Teater Bodega. Jeg har ofte besøg fra udlandet, og den solide, danske mad er et sikkert hit hver gang.”

Emilie Kristensen-McLachlan, Journalist