Foto: Green Neighbour.

Latinerkvarteret i Aarhus får ny salatcafé med takeaway

Til marts åbner salatcaféen Green Neighbour en butik i Studsgade. 

Er du vild med de økologiske salater fra boden Green Neighbour på madmarkedet Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv? Så er der godt nyt – særligt hvis du bor tæt på Latinerkvarteret.

Til marts åbner salatcaféen nemlig en butik i Studsgade, hvor du vil kunne købe de salater, du kender fra boden på Aarhus Central Food Market.

“Menusedlerne de to steder vil være de samme, så konceptet ændrer sig ikke. Men i lokalet på Studsgade får vi mulighed for at skabe vores eget univers, hvor vi på Aarhus Central Food Market jo er en del af en større sammenhæng,” fortæller indehaver Henrik Bjerke, der understreger, at han er rigtig glad for at være på madmarkedet på Skt. Knuds Torv.

En takeaway-café
Ligesom hos boden på Aarhus Central Food Market vil alle salaterne blive produceret i et storkøkken i Viby, så butikken i Studsgade vil ikke have sit eget køkken, men fungere som en takeway-café, hvor du både kan tage salaten med dig eller nyde den i butikken.

“Vores udgangspunkt for arbejdet med den nye butik er hele tiden at spørge os selv: Hvordan kan vi gøre det til et fedt at sted at være? Vi har virkelig øje for, hvordan det er at være gæst hos os, og vi har fået dygtige mennesker til at hjælpe os med at sætte de æstetiske rammer, så der bliver så lækkert at være her som muligt,” siger Henrik Bjerke.

Vil du holde dig opdateret på udviklingen hos Green Neihbour, kan du gøre det på stedets Facebookside her.