Foto: @olis.pics

Nyt i byen: Ny kombuchabar åbnet i Aarhus

Kombucha er for alvor kommet til Aarhus med en ny bar, der brygger og sælger den fermenterede drik.  

En fermenteret urtete, en organisme af bakterier og gær og et alkoholfrit alternativ til vin. Det lyder som en skør blanding for de uindviede. Men kombucha er de seneste år blevet utrolig populært, og nu kan du også få fingrene i den fermenterede drik her i Aarhus. Den 9. marts slog den nye bar Mundbjerg nemlig dørene op på Nørregade 28.

Læs også: 3 steder i Aarhus med forfriskende iskaffe

Brygmesteren Silas Mundbjergs mål er at skabe et alkoholfrit alternativ til vin med et meget lavt sukkerindhold. Udvalget består af de fire varianter Frida, Karla, Malthe og Henrik. 

Du kan for eksempel stikke hovedet forbi butikken og tage en Frida med under armen. Den er brygget på økologisk grøn jasminte og har noter af frisk hyldeblomst, nyslået græs og stikkelsbær. Du kan også prøve Henrik, som er brygget på økologisk lemon verbena og grøn senchate. Hver flaske koster 150 kroner.