Foto: Salling

Gratis bobler, drinks og kaffe i Salling

ÅBNING Den 11-12. marts fejrer Salling en færdig ombygning med uddeling af gratis bobler, drinks og kaffe til aarhusianerne.

De seneste måneder har håndværkere været travlt beskæftiget i Salling på Strøget for at bygge stormagasinets dame- og herreafdeling om, og nu er arbejdet færdigt. Derfor er der åbningsfest fredag den 11. marts og lørdag den 12. marts, hvor du kan se de nye lokaler og smage på alskens lækkerier.

I en nyåbnet neglebar kan du gratis få lavet negle over et glas bobler, og i herreafdelingen kan du få en gratis oldschool-barbering med en kold specialøl eller en drink fra en pop up-ginbar. Du kan også smage gratis kaffe fra Starbucks i Sallings underetage, slukke tørsten med gratis frugt- og grøntsagsjuice og få smagsprøver på franske chokoladespecialiteter fra La Petite Provence.

Læs også: 5 kaffebarer med killer-skills

Hverdagsluksus og forkælelse
”Vi har længe glædet os til at invitere til åbningsfest. Hele øvelsen med ombygningen er, at vi gerne vil folde Salling ud som et oplevelseshus med mange små oaser af hverdagsluksus og forkælelse. Vi glæder os til at tage imod kunderne og få deres respons,” siger direktør Marianne Bedsted i en pressemeddelelse.

Udover smagsprøver får stormagasinet i løbet af weekenden visit af modeeksperten Uffe Buchard, der vil give trend-inspiration fra scenen i et interview med den farverige modejournalist Lotte Freddie, ligesom designer Benedikte Utzon kigger forbi og præsentere et nyt mærke.

Se hele programmet for åbningsfesten her.

Læs også: 7 cool cocktailbarer i Aarhus