Foto: Gorm's Pizza

Øv: Gorm’s Pizza udskyder Aarhus-planer

RESTAURANT Trods tidligere udmeldinger udskyder pizza-kongen nu sine Aarhus-planer til 2017.

Flere af hovedstadens toprestauranter har længe haft et godt øje til Aarhus, og sidste år kunne vi på Smag Aarhus fortælle, at den københavnske pizza-iværksætter Gorm Wisweh planlagde at åbne en Gorm’s Pizza i byen i 2016. Men de planer er nu foreløbigt udskudt til næste år.

“Vi har igennem 2016 haft kig på hele fire forskellige lejemål, som alle desværre faldt til jorden, men vi er forsigtigt optimistiske og håber på en restaurant i Aarhus i 2017. Mere kan vi ikke sige,” siger direktør af Gorm’s Pizza, Anders Kjørup, til mx.dk

Aarhus er stadig i spil
Siden 2008 har Gorm Wisweh åbnet ikke færre end otte gourmetpizza-restauranter i København og Japan. Ifølge iværksætteren er Aarhus det næste mål, fordi byen trods gode spisetilbud mangler en decideret gourmetpizza-restaurant. Pizza-manden ser da også frem til at rykke til byen.

“Glæder mig vildt meget til at komme til Aarhus. Er ved at være træt af alt det københavneri,” siger Gorm Wisweh til mx.dk.

Den første Gorm’s åbnede i Magstræde i København i 2008. Nu findes pizza-kæden også i Nyhavn, Torvehallerne, Field’s, Ordrup, på Fisketorvet og i Japan. Læs mere her.