Foto: Gorm's Pizza

Gorm’s pizza på vej til Aarhus

PIZZA Den københavnske gourmetpizzakæde Gorm’s med pizzatroldmanden Gorm Wisweh i front åbner næste år op i Aarhus. 

Af Mikkel T. Krogh

Så er der godt nyt til pizzaglade aarhusianere. Den populære gourmetpizzakæde Gorm’s rykker til Aarhus, hvor forventningen er at åbne en pizzarestaurant i 2016, når de rette lokaler er fundet.

“Vi har i lang tid haft Aarhus i kikkerten og leder nu efter de helt rette lokaler, så de mange pizzaglade aarhusianere også kan få glæde af vores italienske gourmetpizzaer. Hvis alt går efter planen, så håber vi på at kunne lange sprøde pizzaer over disken allerede næste år,” siger adm. direktør Anders Kjørup fra Gorm’s i en pressemeddelelse.

Gourmetpizzakædens eventyr startede tilbage i 2008, hvor stifteren Gorm Wisweh åbnede en restaurant på Magstræde i København. Siden er yderligere 8 restauranter kommet til, herunder en i Torvehallerne og to i Japan.

Aarhus mangler gourmetpizza
At netop Aarhus lægger hus til den næste restaurant i rækken skyldes ifølge direktøren, at Aarhus trods mange gode tilbud mangler en decideret gourmetpizzarestaurant.

“Aarhusianerne sætter pris på god mad og efterspørger interessant og velsmagende gastronomi, hvilket bevises af den voksende restaurantscene i byen. Men selvom Aarhus allerede byder på god pizza, så mener vi i al beskedenhed, at vores koncept tilfører noget nyt, så vi ser virkeligt frem til at gøre vores indtog i Aarhus,” siger Anders Kjørup.

Jagten på den rigtige adresse sættes i gang i starten af det nye år, og Gorm’s planlægger at slå dørene op i Aarhus i slutningen af 2016.

Læs guide: 6 italienske pizzajoints du skal prøve
Læs guide: 5 bragende gode burgere i Aarhus
Læs guide: 5 sandwicbarer i særklasse