Foto: Vinstokken Højbjerg

Godt nyt: Snart kan du komme til vinlagersalg

I weekenden d. 5. og 6. februar kan du komme til spansk vinlagersalg i Højbjerg.

Den 5. og 6. februar 2021 åbner Vinstokken igen dørene til årets første vinlagersalg på Michael Drewsensvej 12 i Højbjerg. Her finder du vin i høj kvalitet i alle prislejer fra Ribera del Duero, Priorat, Rueda, Rias Baixas, Toro, Empordá, Valencia, Cariñena, Penedés og Ribera del Jucár.

Læs også: 3 steder med spændende øl i Aarhus

Vinstokken.dk har specialiseret sig indenfor spansk vin. Virksomheden gør en dyd ud af at finde de helt rigtige spanske vine til sortimentet. Det gøres gennem et godt og langvarigt kendskab til det spanske vinmarked.

Vinstokken importerer selv alle spanske vine direkte fra vinbonden uden fordyrende mellemled, og alle er nøje håndplukket og udvalgt for deres høje kvalitet og specielle tilgang til vinproduktion.

Vinstokken har et stort udvalg af spanske rød- og hvidvine samt et smalt, men lækkert udvalg af rosévine, dessertvine og cava til vinlagersalget. Du kan smage på vinene, inden du beslutter dig til, hvilke vine skal med dig selv.

I lagerhallen har Vinstokken sørget for, at der er lavet siddepladser med god afstand, hvor du kan sætte dig ned og nyde et godt glas vin.

Det er gratis at deltage, og der er gratis parkering. Betaling foregår med MobilePay eller kontant.

Lagersalget er åbent lørdag d. 5. februar fra 13-18 og lørdag d. 6. februar fra 11-15. Lagersalget er på Michael Drewsensvej 12, 8270 Højbjerg.