Nem mad: Globen Flakket i Aarhus byder på vilde sides til din hovedret

Annonce ~ Hos Globen Flakket ved åen i Aarhus kan du sammensætte din egen absolutte livret med restaurantens mange lækre sides.

Har du sat tænderne i de sprøde fritter med krystalost og purløg hos Globen Flakket? De ristede svampe med appelsin og balsamico? Eller hvad med de knuste kartofler med trøffelolie og skalotteløg?

Hvis nej – så skynd dig da lige at stikke forbi, næste gang sulten gnaver.

Den hyggelige restaurant ved Åboulevarden 18 byder nemlig på et hav af lækre sides til din hovedret, så du kan sammensætte lige præcis den aftensmad, du craver.

Ribeye, sæsonens fisk og forårsgris

Skal det være ekstravagant, så kombiner din 350 gram ribeye med de der vanvittigt fristende knuste kartofler med trøffelolie og skalotteløg – og måske en salat med rødvinssyltede valnødder, rødløg og balsamico?

Sæsonens fisk med hasselnød/lime-crust kan for eksempel parres med avokado med citron, mandelolie og ristede mandler, mens de hårdt ristede blomkål med mandler og bacon vil være den perfekte partner til Globen Flakkets forårsgris.

Og jep. Du må gerne bestille op til flere sides. For helt ærligt – har du ikke også fortjent en omgang krystalostede fritter?

Tre retter for 399

Er du den lidt vægelsindede type, der bruger ualmindeligt lang tid på at studere menukortet, så lad Globen Flakket vælge for dig.

Restauranten tilbyder nemlig alle ugens dage tre udvalgte retter OG tre glas god vin for bare 399 kroner. Nemt!

Menuen skifter løbende, men lige nu kan du få consomme julienne med dagens fisk, serrano og urter til forret samt rødvinsbraiseret kalv, variation af løg samt gulerod og kartoffelrøsti til hovedet.

Middagen rundes af med brombærchokolade, yoghurt/lime-is, brombærgel, troldegrene og krystalliseret kul. Velbekomme, siger vi bare!

“Jeg er mere end tosset med croissanter, og der er efterhånden flere steder i byen, der bager en virkelig god version af den franske fristelse.”

Louise Sejr Højmark, Redaktør

Girls night out

Se alle