Frokost+: Lækre frokostordninger i Århus og omegn

Frokostordninger i Århus bliver mere og mere populære. Med god grund. Fordelene er mange og til at få øje på. Går man sammen om det, så er det en billig måde at få sund, varieret og nærende mad hver dag. Det er derfor så mange århusianske virksomheder har fået øjnene op for frokostordninger. Overvejer du at give dine medarbejdere et ekstra boost i effektivitet og humør? Så kan en frokostordning være lige præcis det, der giver det ekstra skub. Sådan en frokostordning tilbyder den århusianske leverandør af frokostordninger, Frokost+, som er en af de mest erfarne, stabile og lækre frokostordninger, du kan få.

 

Drop madpakken og grillbaren i pausen – få frokosten leveret

Vi kender alle sammen madpakkeræset. Man prøver at finde på et mere spændende og/eller sundere alternativ til madpakken, men det sker bare ikke. Ofte falder man tilbage på den samme kedelige leverpostejmad eller den svedne spegepølse. Nogle tager ned på den lokale grill i frokostpausen og bruger størstedelen af pausen på at komme derned, vente på maden og spise den. Men det behøver slet ikke at være så besværligt.

Med en frokostordning har du elimineret problemerne med et snuptag. Medarbejdergruppen (eller firmaet) kan gå sammen og købe en overdådig frokost til en god pris og samtidig få det leveret lige til døren. Så kan I spise, lige når pausen starter og nyde en sund og smagfuld frokost – uden sveden spegepølse og kedelig leverpostej. Samtidig bliver der ingen sure miner mellem kollegaerne, når én sidder og gnaver i sin rugbrødsmad, imens én anden spiser burger og fritter fra grillen.

Vi danskere hygger os altid bedst, når der er god mad på bordet. Med en frokostordning bliver frokosten for alvor noget, man ser frem til og nyder i fulde drag. Det giver fornyet energi til at tage hånd om resten af dagens opgaver.

Hvem skal stå for jeres frokostordning i Århus?

Der er en hel del udbydere af frokostordning i Århus og omegn. Der er dog ikke helt nogen, der som Frokost+ tilbyder århusianske virksomheder god mad og et sundt boost med deres lækre salater, brød og varme retter – og så endda til fordelagtige priser. Frokost+ er en af de allerførste, der startede med firmafrokoster i Århus. Faktisk fejrede de tidligere i år deres 10-års jubilæum og har igennem hele årtiet været velrenommeret for deres service, den stabile levering og fantastiske mad.

Mange virksomheder vælger at samarbejde med Frokost+. De leverer ikke kun god mad, men er også meget fleksible. Står du og skal bruge ekstra mad til møder eller arrangementer, så kan de hurtigt lave om i den faste struktur og tilpasse sig. Selv på dagen kan de kontaktes med omstruktureringer. Derfor kan du føle dig helt tryg, hvis du vælger at samarbejde med Frokost+. Lyder det som noget for jer? Læs mere på deres hjemmeside: Frokostplus.dk.

 

Frokostordninger giver glade og produktive medarbejdere

Man skal selvfølgelig arbejde, når man er på arbejde. Det kan både medarbejdere og arbejdsgivere hurtigt blive enige om. Men der er ingen grund til at være træt og sur af at være der. Vi bruger alle lang tid på arbejde i ugen, og vi indtager typisk minimum et af dagens store måltider, mens vi er der. Derfor skal du som chef også overveje, hvordan du gør arbejdspladsen til et godt sted at være – for firmaet, for din og for dine medarbejderes skyld.

Så har du lyst til at forkæle medarbejderne med en frokostordning, så vil du ikke fortryde det. Ordningen bidrager til, at medarbejderne føler sig tilfredse og har højt humør – selvom de arbejder hårdt.

En frokostordning er med til at styrke det sociale samvær i medarbejdergruppen, og det er essentielt for, at man vil give sig lidt ekstra for hinanden i løbet af arbejdsdagen.

Så vil du have gang i snakken i frokostpausen, glade mennesker på arbejde og en billig måde at slippe for madpakken på, så er det helt sikkert en god løsning at få en frokostordning.