Foto: Pexels

Frokost.dk sørger for sund og varieret kost til aarhusianske virksomheder

Blandt de danske virksomheder indfører flere og flere frokostordning for medarbejderne. Den øgede popularitet skyldes især, at flere oplever, at det fører til glade, mætte og i flere tilfælde sundere medarbejdere. En vigtig faktor for virksomhedernes produktivitet.

Gør din virksomhed en tjeneste
For de flestes vedkommende bruges en stor andel af de vågne timer dagligt på arbejdspladsen, hvor et af dagens tre store måltider indtages, nemlig frokosten. De fleste af os kender til den kedelige og halvlunkne madpakke, der er blevet smurt dagen forinden. Den er derfor knapt så inspirerende og appetitlig, når den skal spises dagen efter i middagspausen. Derfor kan det være nemt og fristende at rende til nærmeste sandwichbar eller anden take-away mulighed rundt om hjørnet. Et mindre sundt alternativ.

Medarbejdernes usunde vaner, kan være en hindring for deres effektivitet. Men der findes en simpel løsning. Invester i dine medarbejderes sundhed ved at bestille en frokostordning.

Sammensæt selv din frokostordning
Søger du på nettet efter Frokostordning Aarhus, får du et hav af muligheder frem. Og valget kan være svært at træffe. Firmaet Frokost.dk er en af de mange valgmuligheder. Her har din aarhusianske virksomhed mulighed for at vælge mellem frokostordninger med forskellige menuer fra 10 gode og velrenommerede køkkener i forskellige prisklasser. Der er derfor med garanti også et tilbud, der passer til din virksomhed.

Ved at vælge Frokost.dk er I garanteret en frokostordning, hvor der er noget for enhver smag. Det står virksomheden frit for, om I vælger at blive ved et af køkkenerne, eller om I ønsker at skifte mellem køkkenerne. På den måde bliver frokostordningen aldrig kedelig, men med bred variation.

De mange fordele ved en frokostordning
En frokostordning er både nem, enkel og praktisk. Det en nem måde at sikre, at medarbejderne har sunde kostvaner på arbejdspladsen. Som arbejdsgiver kan det være en stor fordel for virksomhedens produktivitet, da sund mad kan sænke stressniveauet. Men der er flere fordele ved at ty til frokostordningen, som kan være til gavn for din virksomhed.

  • Man slipper selv for at stå for indkøb og at lave egen madpakke. Det kan nemt og hurtigt blive ensformigt og kedeligt, og man ender derfor med at kassere madpakken til fordel for et mere inspirerende og ofte usundere alternativ
  • Medarbejderne får varierede og sunde retter hver dag. Der er i hvert fald muligheden for det ved at vælge en frokostordning fra Frokost.dk
  • De ansatte rystes bedre sammen under måltidet. Ved at opfordre til at man spiser sammen, skabes der en anden fællesskabsfølelse blandt medarbejderne. Det skaber en mulighed for at snakke på kryds og tværs af afdelinger. Det kan være med til forbedre medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen og derved øge deres effektivitet og mindske antal fraværsdage
  • Prisen er lav, da beløbet er fuldt fradragsberettiget for firmaet
  • Et sundt måltid styrker de ansattes arbejdsmoral og sundhed

Hos Frokost.dk ligger prisen for frokostordningen fra 42 kroner per person, og som ovenstående viser, er der gode grunde til at smide pengene efter en sund og varieret kost til medar