Fra naturen til jer

Sponsoreret indhold

Skab glæde og energi hos medarbejderne med FirmaFrugt

Forkæl medarbejderne i Aarhus og Aalborg med lækker og sund Firmafrugt fra FrugtKurven. Det er nemt og billigt at skabe glæde hos dine medarbejdere med en FrugtKurv eller FrugtKasse til virksomheder. Vær med til at skabe sunde vaner og afholde folk fra de søde sager sidst på dagen med frisk og sprød FirmaFrugt.

Få leveret frisk frugt og grønt i Aalborg og Aarhus

Det kan nogle gange være svært at holde fokus og energi oppe på de lange dage på kontoret. I disse situationer, er det meget nemt at komme til at række ud efter slik og kage, for at få lidt fornyet energi. Dette er dog ikke særligt sundt hverken for ens blodsukker eller for resten af kroppen. Hvis du vil hjælpe dine medarbejdere med at få en sundere hverdag på kontoret, så er FirmaFrugt og Frugtordning Aarhus og Aalborg – FirmaFrugt på jysk en rigtig god løsning! Med vores Frugtordninger får I frisk og sund frugt leveret så tit I har lyst. Vi kan levere hver eneste dag, eller et par gange om ugen – det er helt op til jer og jeres behov og ønsker.

I Aarhus og Aalborg kan I få leveret lækre og flotte frugtkurve direkte til firmaet

Hos FrugtKurven er vi specialister i frugt og grønt! Med mere end 22 års erfaring har vi været med til at skabe sunde vaner for private og virksomheder i lang tid, og vi elsker at være en del af jeres hverdag. Vi leverer frisk og sprød frugt og grønt til virksomheder i hele Danmark – og også i Aarhus og Aalborg. Vi har et væld af forskellige frugtordninger at vælge imellem, så I kan helt sikkert finde jeres favorit blandt vores FrugtKurve og FrugtKasser. Uanset om I er et stort eller lille firma i Aarhus eller Aalborg, så kan vi finde en frugtordning, som passer til jer.

Vores lokale og faste chauffører leverer jeres frugt til tiden, og med vores speciallavede indpakning, sørger vi for at al frugt og grønt vi sender ud ad døren, ankommer helt perfekt til jer. FirmaFrugt er frugt til virksomheder i København, Odense, Aarhus og Aalborg og I kan selv tilpasse jeres frugtordning så I får det frugt I ønsker.

Find jeres frugtfavoritter

I vores store udvalg af lækker, frisk frugt kan I finde æbler, bananer, pærer og andet frugt. Det er nem frugt som er lige til at gå til – ingen eksotiske frugter som først skal skæres ud. Vi har et stort udvalg af årstidens frugter, og man kan vælge få sin frugtordning som konventionel eller økologisk. Hvis man vælger den økologiske ved man, at man er med til at gøre en forskellen for naturen og miljøet, og man kan med god samvittighed sætte tænderne i den friske frugt.

Hos FrugtKurven har vi dog ikke kun frugt og grønt – vi har også et stort udvalg af lækkert SnackGrønt, som er sundt og hurtigt på farten. Derudover har vi også et lækkert udvalg af blandt andet sprøde nødder og sunde Øko Dadelkugler fra Cocohagen.